19. İstanbul Yarı Maratonu Anker Soundcore’un Teknoloji Sponsorluğunda Gerçekleşti

19. İstanbul Yarı Maratonu Anker Soundcore’un Teknoloji Sponsorluğunda Gerçekleşti

 

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu’nun teknoloji sponsoru oldu. Anker, Soundcore kategori markasının ürünleriyle maraton heyecanını ve eğlencesini ikiye katladı.

 

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu’nun teknoloji sponsorluğunu üstlendi. Anker Soundcore, dünyanın en iyi 17 yarı maratonu içerisinde yer alan Türkiye İş Bankası İstanbul Yarı Maratonu’nunda ses sistemleriyle koşuculara müzikle moral ve motivasyon desteği sağladı. Katılımcılar Anker etkinlik alanında bulunan çarkı çevirerek sürpriz hediyelerin sahibi oldu.

 

Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur şu açıklamalarda bulundu: “Anker olarak hayatın her alanında var olmaya devam ediyoruz. Hedefimiz Türkiye’deki herkesi zengin portföyümüzde yer alan inovatif ve pratik ürünlerle tanıştırmak. Bu bakış açısıyla senelerdir sponsorluğunu üstlendiğimiz İstanbul Yarı Maratonu’na bu yıl da destek vermek bizim için mutluluk vericiydi. Spora ve sporculara katkı sağlamaktan gurur duruyor, farklı alanlarda da varlığımızı sürdürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

Anker hakkında:

Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, 2011 yılında Silikon Vadisi’nde kuruldu. Bugün Anker, şarj teknolojisi, kulaklık, hoparlör ve akıllı telefon aksesuarlarıyla ABD, Avrupa, Asya, Ortadoğu gibi birçok pazarda lider konumda yer alıyor. Anker ayrıca Soundcore, eufy,  Nebula, AnkerMake ve Anker Solix kategori markalarıyla tüketicilere kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojiler sunuyor. Anker Türkiye’de taşınabilir bataryalar, robot süpürge, taşınabilir projeksiyon cihazları, BT kulaklık, hoparlör ve güvenlik kameraları kategorilerinde ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Başa dön tuşu