EğitimGündemManşet

“2023 yılı, Yatağan’ın yılı olacak”

“2023 yılı, Yatağan’ın yılı olacak”

Muğla’daki yatırımların açılış töreni için şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, hayata geçirecekleri projeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istedi. Yatağan’ın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, gereken destek ve katkıyı sağlayacağını belirtti.

 2019 yılında göreve gelen Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, seçimin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yatağan’ı ziyaretiyle yakaladığı ivmeyi düşürmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Toksöz, yaklaşık 4 yıllık görev süresinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı, Millet Bahçesi, Gençlik Merkezi, Yatağan Stadyumu, kırsal mahallelerin doğal gazla buluşması, Yüzme Havuzu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük önem gösterdiği Stratonikeia Antik Kenti’ndeki çalışmalar gibi birçok dikkat çeken projeyi Yatağanlılarla buluştururken, asfalt, parke taşı, sosyal tesisler, spor tesisleri, çocuk oyun grupları, park ve bahçelere yaptığı ciddi yatırımlarla, Yatağanlıların daha yaşanabilir bir Yatağan’da yaşamasına katkı sağlıyor.
“Önce hizmet, önce Yatağan” sloganıyla 2019 yılında Yatağanlılara hizmet için yola çıkan Başkan Toksöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Yatağan’a olan yakın ilgisi sayesinde oluşan destekle, Yatağan için “hayal” denilen birçok projenin de hazırlıklarını tamamladı.

Muğla’daki yatırımların açılışı için şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törenin ardından Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile bir araya geldi.

Başkan Toksöz, görev süresince hayata geçirdikleri projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verirken, önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi planlanan projeler için de kendisinden destek istedi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, Stratonikeia Antik Kenti’ni ziyaret sonrasında oluşan hayranlıkla Yatağan’ın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Belediyecilik anlayışıyla tanışan Yatağan’a yapacakları destek ve katkıların, artarak devam edeceğini belirterek, Başkan Toksöz vasıtasıyla Yatağanlılara selamlarını iletti.

Başkan Toksöz, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşmede, Yatağanımız için hayata geçirdiğimiz projeleri anlattık ve bu projelere sağladığı destekten dolayı hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı ilettik. Yatağan’ın kendisi için büyük öneme sahip olması, bizleri ayrıca mutlu ederek, onurlandırdı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle, cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olacak 2023 yılı, Yatağanımızın yılı olacak ve Yatağanlılar hak ettikleri hizmetlerle buluşacak” diye konuştu.

 

Başa dön tuşu