EkonomiGündemManşet

50 TIR İNSANİ YARDIM

50 TIR İNSANİ YARDIM

Depremin ilk anından itibaren sahada olan Altındağ Belediyesi, depremzede vatandaşlar için bölgeye 50 tır insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Altındağ’dan deprem bölgesine, bu zamana kadar insani yardım dolu 50 tır gönderildi. Tırların hepsinin ihtiyaç duyulabilecek tüm insani yardım malzemeleriyle dolu olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ’da 7’den 70’e herkes el ele verdi, birlik oldu. Tırlarımızı her türlü insani yardım malzemesinin yanında, sevgi ile doldurduk. Adıyaman’dan Hatay’a, Osmaniye’den Kahramanmaraş’a deprem bölgelerindeki vatandaşlara insani yardım ulaştırdık. Bundan sonra da bölgenin ihtiyacı olan malzemeler konusunda destek vermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

ALTINDAĞLI VATANDAŞLAR DA YARDIMA KOŞTU

Türkiye’nin her köşesinden deprem bölgesine ulaşan yardım kampanyasına, Altındağlı vatandaşlar da destek oldu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla başlatılan kampanyaya, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında ilçede bulunan vatandaşlardan gelen elektrikli ısıtıcı, kullanılmamış sıfır ürünler, giysi, battaniye gibi yardımlar, tırlara doldurularak kısa sürede deprem bölgesine gönderildi. Battaniye, yatak, çocuk montu, çocuk bezi, hijyen malzemesi, konserve gıda, kuru gıda, ayakkabı ve su dolu olan insani yardım tırları, bölgede büyük sevinçle karşılandı. Bölgede oluşturulan 4 ihtiyaç temin noktası, depremzedelere ihtiyaçlarının temini konusunda büyük kolaylık sağladı.

Başa dön tuşu