Magazin

ANKARA CEMİYET HAYATI LUIJO’DA BULUŞTU

Luijo Lounge geçtiğimiz akşam bir gecede 4 doğum gününe sahne oldu…

Ankara Cemiyet hayatının sevilen siması Şermin Aldemir ve diğer doğum günü kutlamalarını yapanlar  Luijo Lounge’da keyifli vakitler geçirdiler.

Luijo Lounge Beysupark AVM/Çayyolu’nda doğum gününü  kutlamak isteyenler vazgeçemediği bir mekan ve çoğu insanın mutluluklarına burada  şahitlik ediyor.

ADİL ve HALE SENEM DEVELİ – ŞERMİN ALDEMİR – TAHA SERTKAYA 

O gece Şermin Aldemir’in , Luijo Lounge’de da yapılan  yaş gününe Ankara Cemiyet hayatı resmen akın etti. Şermin Hanım mekanın işletmecileri olan Adil ve Hale Senem Develi çiftinin sürpriz olarak hazırladığı pasta ile çok mutlu olduğunu dile getirerek; “Bu gece burada beni yalnız bırakmayan tüm dostlarım sağ olsunlar.  Yeni bir yaşa girmenin sevincini böylesi güzel dostlarla yaşamak çok güzel” dedi.

ADİL – HALE SENEM DEVELİ – ALPER KOCATÜFEK

İşletme sahibi Adil ve Hale Senem Develi çifti; “Son günlerde doğum günleri için mekanımız en çok tercih edilen yerler arasında. Bu gün müdürümüz Şermin Aldemir’in ve diğer 3 konuğumuzun doğum günleri burada kutlandı. Bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Çok yakında mekânımızda bazı yeniliklere giderek mutfağımızı da hizmete sunacağız ve büyük sürprizler sizleri bekliyor dedi.

Şermin Aldemir, yaş gününü sevenleri ve dostları ile kutlarken DJ Taha Sertkaya’nın yaptığı müzikler ile gece geç saatlere kadar eğlenen konuklar Luijo Lounge’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Gecede Luijo  çıkışı partiye katılanlar birbirleriyle fevkalade bir gece geçirdiklerini diler getirerek tekrar buluşmak üzere birbirlerine söz verdiler.

Partiye katılanlar arasında iş insanı, Aycan ve Alican Urtekin kardeşler Şermin Aldemir ile bolca sohbet gerçekleştirerek, birazda işler hakkında konuşma gerçekleştirdi…

ASTROLOG TUĞÇENUR ÖZAY

Şermin Aldemir’in doğum günü partisine katılanlar arasında bir çok önemli Avukat, Astrolog, doktor ve iş insanı vardı.

AVUKAT AYDA BİLGE

 Ankara’nın önemli iş insanı FESİH YALÇINER ve ADİL DEVELİ

HANDAN SÖYLER

TUTKU İSKENDER

ALİ BARAN FAYIK – ADİL DEVELİ

SERZEN KÖŞKEROĞLU

ALPER KOCATÜFEK

Luijo Lounge’da Barı mükemmel bir şekilde yöneten ve hizmetin aksamaması canla başla çalışanlardan – yarının mükemmel gençleri BATU ERCAN ve  AZZE KURT çifti…

TAHA SERTKAYA

PINAR CANALP

TUĞBA İZDAŞ

TÜLAY AKÇA

ZUHAL GÜLDEN GÖKŞEN –  DUYGU DANIŞAN

Başa dön tuşu