MagazinManşet

ANKARA DİVAN’I YENİDEN KEŞFETTİ…

İstanbul ve Bodrumdan sonra şimdi de, Ankara’nın kalbi Çankaya da bol müzik dolu, eğlenceli ve her noktasını yeniden keşfedeceğiniz bir otel açıldı…

Haber: Ali Fikret

Keşfetmek için doğru bir başlangıç noktasına mı ihtiyacınız var? Divan Ankara Otel konukları, Ankara’nın tadına varmak için şehrin en ideal noktasında Yıldızevler Mahallesi Jose Marti Caddesi No: 2 Çankaya adresinde hizmete girdi…

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve seçkin yüzlerce misafirin katıldığı Divan Ankara “Yeniden Keşfet sloganından yola çıkarak misafirlerini harikulade bir gecede ağırladı…

TÜRKİYE’NİN MERKEZİNDE DİVAN MİSAFİRPERVERLİĞİNE HAZIR OLUN

Lobide misafirlerin karşılanması ardından bazı ziyaretçiler otel turu yaparak Divan Ankara’nın güzelliklerini keşfettiler. Balo salonu ve fuaye alanında müzik ve kokteyl servisi eşliğinde TRİO Müzik grubunun verdiği ziyafet ile konuklar içeceklerini yudumladılar.

Balo salonunda keman show ve misafirlerin salona alınmasının ardından; Sahnede yapılan Japon Davul Şov ‘u misafirler beğeni ile izledi. Belediye başkanımı Alper Taşdelen ve seçkin misafirlere hoş geldiniz konuşması gerçekleştirilirken konuklar geniş salonda Otel genel müdürü Boğaçhan Çakın’ın konuşmasını alkışlarla desteklediler…

BOĞAÇHAN ÇAKIN; “İSTANBUL VE BODRUM’DAN SONRA ŞİMDİ DE ANKARADAYIZ”

Otelin genel müdürü Boğaçhan Çakın yaptığı konuşmada;  “ Çankaya belediye başkanımız Sayın Alper Taşdelen ve kıymetli misafirlerimiz, Ankara Divan otelin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Şahsım ve tüm çalışma arkadaşlarım adına bu önemli gecede, bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. İstanbul ve Bodrumdan sonra şimdide Ankara da açılan otelimiz 150 lüks odası, 3.000 m2 şehrin en büyük SPA alanı,12 adet toplantı salonundan oluşan 1500 m2’lik etkinlik merkezi ve birbirinden farklı lezzetler sunan Maromi by Divan, Divan pub ve Dbar restoranları ile tüm deneyimlerinizi unutulmaz anlara çeviriyor. Japon Mutfağının en özel lezzetlerini bulabileceğiniz şehrin yeni gözdesi Maromi by Divan, harika kokteylleri, Divan’a özgü lezzetleri ve şık atmosferi ile d-bar, Dünya mutfağından sunduğu alternatif tatlarla yeme içme deneyimine farklı bir soluk getiren Divan Pub ile Divan Otel Ankara yeni buluşma adresiniz olacak” dedi.

ANKARANIN BAŞKENT OLUŞUNUN 99. YILINDA DİVAN OTEL FARKI

Otelin genel müdürü Boğaçhan Çakın, Divan Ankara, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen toplantı odaları ile toplantı ve özel davetlerinizin hedeflediğinizden de daha etkili olmasını sağlayacaktır diyerek devam ettiği konuşmasında; En son toplantı ve ses-görüntü teknolojileri ile donatılan, deneyimli ve profesyonel bir ekibin hizmet verdiği Divan Ankara Otel; Ankara otelleri arasında “business class” toplantılar için en doğru adres.Otelimizin bu güne gelmesinde başarılı bir şekilde gecesiyle gündüzüyle çalışan ekip arkadaşlarıma huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Bu gün burada bulunmamızın ayrı bir anlamı da var. Ankara’nın başkent oluşunun 99. Yılında burada sizlerle olmaktan ayrıca mutluyuz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize;  şükranlarımızı, minnetlerimizi saygı ile sunarız. Hepinize keyifli bir akşam diliyorum, iyi ki geldiniz teşekkürler” şeklinde sözlerini noktaladı.

HAYAT HIZLI AKARKEN, DİVAN ANKARA OTEL’İN NEFİS SOFRASINDA ZAMAN BİRAZ YAVAŞLADI

Fuaye alanı büfe ve yemek servisi başlangıcı yemeklerin sunulduğu büfelerde konuklar şeflerin yaptığı lezzetleri tattılar.  Konuklar, Otel personelinin her misafir ile bire bir ilgilenmesi takdire şayan bir davranış olarak dile getirdiler.  Vaisax Saksafon  ve  DJ Show un sahne aldığı gecede, yemek sırasında DJ Murat Muratlı Performansı ile konuklar gecenin atmosferinde eğlendiler.  Erol Evgin ve müzik grubunun sahne alması ardından Tır’dan çorba servisi yapıldı ve misafirler Divan Ankara’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

DİVAN ANKARA OTEL’İN KONAKLAMALARINIZI UNUTULMAZ ANLARA ÇEVİRMEK İÇİN ÖZENLE TASARLANAN OTELDE ÜST DÜZEY BİR DENEYİME DAVETLİSİNİZ.

Ankara’nın kültür, sanat ve eğlence merkezi Çankaya’da yer alan Divan Ankara Otel’i 150 lüks odası, 3.000 m2 şehrin en büyük SPA alanı,12 adet toplantı salonundan oluşan 1500 m2’lik etkinlik merkezi ve birbirinden farklı lezzetler sunan Maromi by Divan, Divan pub ve Dbar restoranları ile tüm deneyimlerinizi unutulmaz anlara çeviriyor.

Çağdaş atmosferi, ulaşım kolaylığı ve misafir odaklı hizmet anlayışı ile Divan Ankara Otel’i ihtiyaç duyacağınız tüm etkinleriniz için tek adresiniz.

Japon Mutfağının en özel lezetlerini bulabileceğiniz şehrin yeni gözdesi Maromi by Divan, harika kokteylleri, Divan’a özgü lezzetleri ve şık atmosferi ile d-bar, Dünya mutfağından sunduğu alternatif tatlarla yeme içme deneyimine farklı bir soluk getiren Divan Pub ile Divan Otel Ankara yeni buluşma adresiniz olacaktır.

Divan Ankara’da; Yolculuklar her seferinde bambaşka deneyimler kazanmak için önemli fırsatlar sunar. Lüks konaklama seçeneklerini;  üstün hizmet anlayışı, benzersiz otel olanakları ve yenilikçi mutfak kültürü ile bir arada sunuyor.

Divan Ankara Otel ziyaretçilerini sadece yolculukları sırasında değil, yaşamları boyunca mutlulukla hatırlayacakları bir hizmet anlayışıyla ağırlar.

Divan Ankara Otel, sağlık rutinlerinden kopmadan enerji dolu bir yolculuğu mümkün hale getirir.

Zinde hissetmek ve tazelenmek için gününüzü dilediğiniz gibi planlayın. Divan Wellness sabah 07:00’den 22:00’a kadar her gün hizmete açık. Son teknoloji ile donatılmış spor merkezinden Türk hamamı ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna, pilates stüdyosundan saunaya kadar zihniniz ve bedeninize iyi gelecek her şey bulunuyor. 3000m2’lik Wellness merkezinde birbirinden farklı 6 konseptte toplam 12 masaj odası ile Divan Wellness, stres ve yorgunluğunuzu atmak için doğru adres.

Türk Hamamının Büyüsünde, Divan Wellness  hamamının 11 kurnası ve geleneksel Osmanlı atmosferinde günün stresinden arınmaya ne dersiniz?

Masaj Terapilerinin Masal Gibi Dünyası

Gözlerinizi kapatın ve masaj terapisinin tılsımına kendinizi bırakın! Rahatlatıcı müzik, aromatik kokular, deneyimli terapistlerin dokunuşları ile Bali’den Refloxoloji masajına, cilt masajının zindelik verici etkisinden, tek ve çift kişilik oda seçenekleriyle ruhunuzu ve bedeninizi serbest bırakmanın tam sırası…

Başa dön tuşu