Gündem

Anne ile kızı serum takmayan doktora saldırdı

Yalova Devlet Hastanesi’nin acil servisinde görevli sağlık personeline saldıran anne ile kızı ikinci kez serbest bırakıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle 3 Eylül’de Yalova Devlet Hastanesi’nin acil servisine kızı S.Ç. (19) ile gelen T.Ç. (44), serum takma isteğini yerine getirmeyen doktor ile hemşireye saldırdı.

Anne ve kızı, araya giren jandarma ve diğer güvenlik görevlileri tarafından durduruldu, olay anı kameraya yansıdı.

Kayıtlarda S.Ç. ile annesi T.Ç’nin, Uzm. Dr. Esengül Doğan (49), hemşire Abdurrahman Ekin (24) ile güvenlik görevlisi Esra Uslu’ya (28) saldırma anı ile bu sırada olayla ilgisi bulunmayan başka bir hasta yakınının bebeğiyle hızla içeriden çıkması yer alıyor.

Hastane polisi tarafından işlemleri yapıldıktan sonra emniyet müdürlüğüne götürülen anne ve kızı, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ANNE İLE KIZI YENİDEN SERBEST KALDI

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine hakimlikçe, haklarında tutuklama kararı çıkarılan şüpheliler yeniden gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bir kez daha adliyeye sevk edilen anne-kız, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla yeniden serbest bırakıldı.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

Başa dön tuşu