MagazinManşet

Aslıhan Kapanşahin, Barış Akarsu’nun Kızkardeşini Canlandırıyor…

“Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin Nilay’ı olarak tanınan ve izleyicilerin gözdesi olan Aslıhan Kapanşahin, yeni filmi “Barış Akarsu Merhaba”da Akarsu’nun kardeşi Nesrin rolünü canlandırıyor.

Henüz 22 yaşındaki sanatçının oyunculuk serüveni, babasının onu 1 yaşındayken ajansa yazdırmasıyla başlamış…  “İyi ki yazdırmış” diyen Kapanşahin, yeni bir dizinin kadrosuna da girdiğini ve usta isimlerle çalışacağını aktarıyor.

“İYİ Kİ HAYATIMDASIN NESRİN ABLA…” 

Amasra’da Nesrin Akarsu ile de tanışan Aslıhan Kapanşahin, ona hayran kalmış: “Heyecan verici! Nesrin Abla’ya hayran kaldım. Duruşu, sevgisi, her şeyi o kadar net ki. Daha da güzeli canlandırdığınız kişiyle kan bağın varmışçasına bağ kurabilmek. Nesrin ablanın sevgiyle bana sarılması çok mutluluk verici. İyi ki hayatımdasın Nesrin abla. ”

Senaryoyu ilk okuduğunda filmin bir parçası olmak istediğini belirten Kapanşahin, “Ne kadar çok istemişim ki çok özel bir parçası oldum” diyor.

 “BARIŞ, KARDEŞİYLE TATLI TATLI UĞRAŞAN ABİLERDEN…”

Aslıhan Kapanşahin, canlandırdığı Nesrin karakterini ise şöyle anlatıyor: “Abisinin hem abiliğine hem sanatçı kişiliğine hep hayran, hep destek olan biri Nesrin, aralarındaki ilişki her abi kız kardeş gibi aslında, Barış Akarsu da kardeşiyle tatlı tatlı uğraşan abilerden.”

YENİ DİZİ MÜJDESİ

Genç oyuncu, şu sıralar yeni bir dizinin heyecanını da yaşıyor. İpucu olarak sadece “Çok yakında, benim için çok heyecanlı çünkü yine usta isimlerle çalışma imkanım oldu. Hayata teşekkür ederim çünkü bu konuda gerçekten çok şanslıyım” diye konuşuyor.

“PSİKOLOG OLMAK İSTEDİM…” 

Her karakterin kendisi için yeni bir yol olduğunu belirten Kapanşahin nedenini şöyle açıklıyor: “Bir ara psikolog olmak istedim sonra heves olduğunu anladım ve vazgeçtim. Aslında her karakter benim için yeni bir yol, kendi içime yaptığım yeni bir keşif. Daha önce oynamadığım karakterleri seçmeye dikkat ediyorum. Oyunculuk yaparken herkes olabilirsin ve evet bu büyük bir şans…”

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ KENDİMİZ”

“İnsan önce aynaya baktığı gözlere inanmalı” diyen Kapanşahin’e göre, “en büyük destekçimiz kendimiz olmalıyız.”

Ünlü oyuncu nedenini ise bakın nasıl açıklıyor: “Hayat bu, illa ki hepimiz tökezliyoruz belki de düşüyoruz çünkü insanız, ama o an bile bir nefes alıp, ayağa kalkıp yürüyebilmeliyiz, buradaki en büyük destekçimiz de kendimiz olmalıyız. Ben bu yolculuğa başladığımdan beri kendimde çok yol kat ettim, etmeye de devam ediyorum. Kendime olan keşfim hiç bitmeyecek, gerçek Aslı’yı tanımaya başladığımdan beri istemediğim hiçbir şeyi yapmadım. Bu yüzden pişman da olmadım. Hayat çok kısa ve tabii ki istediğimiz gibi yaşamalıyız ama kimseyi kırmadan üzmeden sakin bir şekilde yapmalıyız.”

Yapımcılığını Fikri Harika Production ve Aytaç Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı, İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol’un oynadığı “Barış Akarsu Merhaba” 18 Kasım’da Türkiye’de ve toplam 23 ülkede vizyona girecek.

Filmin galası ise 15 Kasım Salı akşamı Kanyon Paribu Cineverse Sinemaları’nda yapılacak.

“Barış Akarsu Merhaba”nın büyük ilgi gören fragman linki ise şöyle:

https://youtu.be/UywgASzTMS4

Başa dön tuşu