GündemMagazinManşetSağlık

Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden Bihter’de Yılbaşı Partisi

Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden bayanlar Women Club Ankara ve Bodrum önderliğiyle yaklaşan 2023 Yeni Yıl Şöleninde Bihter Ankara’da bir araya geldiler…

Kulübün kurucusu olan İndira Er, Olga Yemets ve Julia Gurme her yeni yıl gibi gelecek olan 2023 yılını da, 200 kişilik bir davetli topluluğu ile coşkuyla beraberce kutladılar.

Gecenin amacının Ankara’da yaşayan Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden kadınlar ve eşleri ile bir arada 2023’ü karşılamak olduğunu belirten Kurucu İndira Er;

İndira ER 

“Bu gece yaptığımız organizasyonun sunuculuğunu İstanbul’dan gelerek bizi yalnız bırakmayan Fabi Bey yaptı.  DJ Mari’nin yaptığı müzikler ile coşan kadınlar geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

DJ Mari

Ayrıca DJ Levent Özkazanç’ta bu gece bize eşlik etti. Çekilişler yapıldı ve kazanan konuklarımıza ödülleri verildi. Şimdiden herkesin 2023 yılının sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyorum. İyi seneler” dedi.

Gecede yapılan çekilişte kura sonucu kazananlardan bir aile Exen hotel Bodrum’da 2 gece 3 gün konaklama aldılar. Diğer çekiliş hediyeleri ise Dyson marka hediye paketi ve 2 kişiye de şampanya verildi.

Ayrıca sponsor olunan güzellik salonlarından birkaç hediye çeki de sahiplerini buldu…

Kaan ER – Ahmet ER – Kerem ARAS –  Cem Büyükbaş – Volkan Yılmaz

Burhan Güneş

Çoğu eşleriyle gelen bayanlar gecenin geç saatine kadar Bihter Ankara’da eğlendiler.

Yana Erden

Mekan sahibi Burhan Güneş’te gecede gelen konukların iyi eğlenebilmesi için büyük bir Misafirperverlik örneği sergiledi.

Burhan Güneş

Bihter Ankara’nın güler yüzlü personeli de serviste aksaklık yaşanmaması için canla başla çalışırken, gelen konukların geceden mutlu bir şekilde ayrılmasını sağladılar.

Birbirleriyle organizasyonlarda buluşan kadınlar bu tür etkinliklerde bulunarak birbirimizle gelişmeye ve bir araya gelmeye devam edeceğiz şeklinde konuştular.

Olga Yemets

Albina Özdemir

Aleksandra Ponomarenko 

Alena Özel

Burcu Filiz Derya

Alina Şahin

Burhan Güneş – İndira Er

İrina

Yulia Karadağa 

Valeriya Atılgan 

)

İzel Mametova 

İnna Hurievska 

Anna Keser 

Elena Spivak 

Yuliia Baklyska 

İnna Esen

Olga Kalemci 

Viktoria Shulikova

Zeynep – Olga

Alina Altındağ 

Anna Çakır

Kateryna Erkeç 

Başa dön tuşu