EğitimEkonomiGündemKültür & Sanat

Başkent postası medya Ankara temsilcisi Serdar Nalcı’ya bir ödül daha

Başkent postası medya Ankara temsilcisi Serdar Nalcı’ya bir ödül daha

Törende sponsor olarak katkı sağlayanlardan Başkentpostası TV’de plaketini ve sertifikasını yetkililerden aldı.

ATO Kongre Merkezindeki törende Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının öncülüğünde yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında hazırlanan “Çevreci Çocuk Sıfır Atık Eğitim Seti” Başkent’te eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine verildi.

Törende sponsor olarak katkı sağlayanlardan Başkent postası medya Ankara temsilcisi Serdar Nalcı’da plaketini ve sertifikasını yetkililerden aldı.

PLAKET ve sertifikasını alan Ankara temsilcisi Serdar Nalcı bu gibi organizasyonların olması ve çocuklara yönelik yapılması için devamlı katkılar sağlamaktayız diyerek yaptığı açıklamada; Ankara Valiliği, ‘sıfır atık’ konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim setleri dağıttı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında hazırlanan ‘Çevreci Çocuk Sıfır Atık Eğitim Seti’ Başkent’te eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine verildi. Setlerde, yenilenebilir enerji, küresel ısınma, çevre temizliği, geri dönüşüm ve ekosistem konularını içeren kitaplar bulunuyor. Çevreci Çocuk Eğitim Yayınlarının “2.000.000 Çocuk İçin Bende Varım” kampanyası kapsamında çocuklarda sıfır atık konusunda farkındalığın artırılması amacıyla hazırlanan setlerde, yenilenebilir enerji, küresel ısınma, çevre temizliği, geri dönüşüm ve ekosistem konularını içeren kitaplar bulunuyor” dedi

Başa dön tuşu