GündemMagazinManşet

CHP’li Demir ziyaretlere devam ediyor

CHP'li Demir ziyaretlere devam ediyor

CHP Muğla milletvekili aday adayı Mehmet Demir, Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla milletvekili aday adayı Mehmet Demir, Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Şaban Taşar’a ziyarette bulundu.
Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri çeken ve partisinden Muğla milletvekili aday adayı olan Mehmet Demir, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Muğla için uzun zamandır emek verdiğini anlatan Demir, “Muğla ve Muğlalılar bizim her şeyimiz. İlimizin gelişmesi, il sakinlerimizin her açıdan daha iyi şartlara sahip olması tek amacımız. Bugüne kadar bu amaçla çalıştık. İnşallah bundan sonra da TBMM’de aynı çalışmalara devam ederiz.” dedi.
Mehmet Demir, bu kapsamda ziyaretlere devam ettiğini aktararak, “Bugün, Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret ederek gündemi değerlendirdik.” diye konuştu.

Başa dön tuşu