EğitimEkonomiGündemManşet

CHP’Lİ YALIM EN BAŞARILI VEKİL OLDU

CHP’Lİ YALIM EN BAŞARILI VEKİL OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki 4,5 yıllık performansıyla seçim bölgesinin açık ara en başarılı milletvekili oldu. Hem ülke hem de seçim bölgesinin tüm sorunlarını meclise taşıyan Yalım, çalışmalarıyla her kesimin sesi olarak başarılarıyla halkın da takdirini kazandı.
Ege’nin en önemli illeri arasında yer alan Uşak’ı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde 3 milletvekili temsil ediyor. AKP’den İsmail Güneş, Mehmet Altay, Cumhuriyet Halk Partisi’nden de Özkan Yalım, milletin temsilcisi olarak mecliste yer alıyor. Ancak üç milletvekiliyle temsil edilen Uşak’ta çalışmalarıyla ön plana çıkan isim CHP’nin başarılı milletvekili Özkan Yalım oldu. 4,5 yıldır yaptığı çalışmalarla 1044 puan alan Yalım yine birinciliği açık ara göğüsledi. AKP’li olan İsmail Güneş 358 puan alırken, 2’nci diğer AKP’li vekil Mehmet Atalay ise 20 puan alarak 3’üncü oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Özkan Yalım seçim bölgesinin en başarılı milletvekili olurken bu süreçte, 522 meclis araştırma önergesine imza attı. 257 adet yazılı soru önergesi verdi. 160 genel kurul konuşması yaptı. 30 imzası bulunan kanun teklifi verdi. 25 ilk imza sahibi olduğu kanun teklifi verdi. 29 komisyon konuşması yaptı. 20 ilk imza sahibi olduğu meclis araştırması önergeleri veren Yalım,  bir de imzası bulunan genel görüşme önergesini meclise sundu.
Başa dön tuşu