Gündem

CHP’nin DNA’sını bilen bir partili “MUSTAFA SARUHAN”

CHP’nin DNA’sını bilen bir partili “MUSTAFA SARUHAN”

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen 28. Dönem CHP Milletvekilliği aday adayları tanıtım toplantısı Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda kürsüye gelerek söz alan CHP Muğla Milletvekili aday adayı Mustafa Saruhan’ın konuşması gündeme damga vurdu.

Çatısı altında, ve ilkeleri ışığında içerisinde olmaktan mutlu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi ve siz bu salonu sıcak yapan değerli Bodrum halkı diyerek kürsüde söz alan CHP Muğla Milletvekili adat adayı Mustafa Saruhan; “Hepimizin istediği yaşadığımız kentin, ülkemizin, en iyi şekilde, yönetilmesi, huzur ve güven içinde var edilmesidir. Siyasete girmek mücadele etmek meşakkatli bir iştir. Gecesi gündüzü olmayan, siyasetin içinde olan herkese ve başta Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm adaylara Allah güç kuvvet versin diyorum. Her geçen gün üzerimize çöken karabasan gibi kara bulutları dağıtmak kolay iş değil. Ama karamsarlıkta iyi bir şey değil. Bu halk, bu toplum küllerinden yeniden kurduğu bu ülkeyi, yeni baştan hak ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine inanıyorum yeniden getirecektir. Benim de bir katkı emeğim olur mu diyerek aday adayı olarak çıkmış bulunmaktayım” dedi.

SARUHAN: “ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMİYORUM”

Bodrum’lu bir ailenin evladı olarak gerek Bodrum ve Muğla’nın her köşesini, her insanını yakından tanırım diyerek konuşmasını sürdüren Mustafa Saruhan; “Bir işletmeci olarak da Bodrum’da yaşanan sıkıntılara bizzat şahit oluyorum. Son 21 yılda dünyanın en güzel ülkesini, ülkemizi çoraklaştıran, doğayı tahrip eden, tarım alanlarını ranta kurban eden AK Parti’nin Türkiye’nin cennet köşelerinden Bodrum ve Muğla’mıza verdiği zararları bizzat gördük ve yaşıyoruz.
 Artık bu gidişata dur demek, bu talanı bitirmek için elimi taşın altına koyuyorum. Sorunların çözümüne katkı sunmak, bir dünya şehri haline gelen Bodrum’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımak için yola çıkmaya karar verdim.
 Ben de Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilliği aday adaylığım ile mücadeleye Ankara’dan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam etme kararı aldım. Önceliğimiz, AK Parti’nin 21 yıldır Bodrum’a rant uğruna verdiği zararları bir bir telafi etmek. Başta Bodrum olmak üzere Muğla’nın bütün ilçe ve köylerini “Avrupa Birliği standartlarında” turizm merkezine dönüştürmek. 
Kısacası kapatılan Yalıkavak Belediyesi’nden tecrübemizi, enerjimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağız. Çok uzun süre sonra Bodrumlu bir milletvekilinin meclise girmesi şansını yakaladık. Hep birlikte bu davayı kazanacağız ve yıllardır sesini duyuramayan Bodrum’un sesini hem Türkiye’ye, hem dünyaya duyuracağız. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daima yanında, Millet İttifakı’nın bir neferi olarak durmadan çalışacağız, birlik olacağız ve iktidar olacağız. Başlıyoruz, hazırız, hedef iktidar”  şeklinde sözlerini noktaladı.

Geçtiğimiz günlerde değerli gazeteci Cüneyt Özdemir’de bir TV programında benim için çok güzel sözler sarf etti diyen  CHP Muğla Milletvekili adat adayı Mustafa Saruhan; “Dürüstlük, adalet ve hoşgörü prensipleriyle hareket ederek, topluma hizmet etmeye hazırız” dedi.

Başa dön tuşu