Manşet

Cinsel ilişki oyunundaki vahşetin detayları ortaya çıktı!

İtalya Floransa’da 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece. Sakin bir sokaktaki güvenlik kameralarına köşeyi dönen bir kadın yansıyor. Görüntülerde kolsuz uzun bir elbise ve sandalet giyen kadın, hafif yalpalayarak yürüyor.

Bir saniye sonra köşeyi dönen iki erkek ve bir kadın daha kadraja giriyor. Daha yaşlı olan erkeğin üstünde açık renkli bir tişört ve şort var. Yanındaki kadın kırmızı bir elbise giyiyor ve konuşurken önlerinde bir şeyi işaret ediyor gibi görünüyor.

Kimliği belirsiz erkeğin kıyafetleri ise, mavi bir tişört, beyaz şort ve spor ayakkabı. Orta yaşlı adamın yanındaki çiftin çok genç olduğu ilk bakışta fark ediliyor.

Üçlü, önde yalpalayarak yürüyen kadını izliyor. Uzun elbise ve sandalet giyen kadın çantasına uzanmaya çalışırken kadrajdan çıkıyor, hemen ardından takipçileri de.

Sabaha karşı saat 04.10’da kayda alınan görüntü, Floransa’daki Hotel Continentale’ye yakın bir ara sokağa gösteriyordu.

13 saniyelik video kaydı, aslında bir vahşetin hemen öncesiydi.

Görüntüdeki tanıdık isim, eski rugby yıldızı Ricky Bibey’di. 1981 doğumlu Ricky Bibey 2001’de Wigan Warriors forması giyerek profesyonel oldu, kariyerinde pek çok kupa kaldırdı. Leigh Centurions, St Helens, Oldham ve Wakefield Trinity Wildcats takımlarında forma giydikten sonra, 2012 yılında sakatlandı ve aşil tendonundaki yaralanma nedeniyle profesyonel spor hayatını noktalamak zorunda kaldı.

İngiliz rugby oyuncusu, Temmuz ayında sevgilisiyle birlikte İtalya’ya tatile gitti. Çift, Pisa Havaalanı’na indikten sonra Hotel Continentale’ye giriş yaptı, sonrasında da dışarı çıktı.

İki çocuk babası Rick Bibey ve sevgilisi dışarıda dans edip eğlendi, 16 Temmuz Cumartesi gecesi gizemli bir çiftle kaldıkları dört yıldızlı otele döndü.

Dördü birden, Hotel Continentale’in birinci katındaki odaya çıktılar. Saatler sonra ise bir kadın yarı çıplak halde odadan dışarı fırladı, yüzü gözü kanlar içindeydi.

Esra ve Emel'in feci sonu!

Avustralya kız kardeşleri konuşuyorEsra ve Emel’in feci sonu! Haberi Görüntüle

Çığlıklar atarak ‘Yardım edin’ diye bağırdı. Otel görevlileri hemen polis ve ambulans çağırdı.

Ekipler olay yerine geldiğinde, şampiyon rugby oyuncusu Ricky Bibey’in cansız bedeniyle karşılaştı. İlk otopsi sonuçları, kalp krizini gösteriyordu.

Gece boyunca alkol ve kokain kullanan Bibey’in tam toksikoloji sonuçları henüz çıkmış değil. Daily Mail gazetesine konuşan bir adli kaynak, “Ellerinde, bileklerinde ve kollarında çizikler vardı. Bunlar savunma amaçlı görünüyor. Söz konusu bu yaralara, yapmak istemediği bir tür cinsel ilişki oyununa zorlanan kadının neden olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Ölümü soruşturan İtalyan polisi, çiftin cep telefonlarını, otel odasında ele geçirilen eşyaları ve güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Bu sırada, kanlar içinde odadan çıkan kadının ailesi de İngiltere’den İtalya’ya uçtu.

Daha önceki haberlerinde eski rugby yıldızının partnerinin kimliğini paylaşmayan Daily Mail, söz konusu başarılı emlakçının Jennie Platt olduğunu yazdı.

İki çocuk annesi 44 yaşındaki kadının otel odasında feci şekilde sevgilisi tarafından dövüldüğünü belirten Daily Mail, hemen hastaneye kaldırılan kurbanın Careggi hastanesinde üç ayrı ameliyat geçirdiğini kaydediyor.

Ameliyat olmadan önce yapılan testler, kadının vücudunda uyuşturucu madde bulunduğunu gösterdi.

Hastanedeki ilk günlerinde polise kısa bir ifade veren Jennie Platt, şiddet içeren cinsel oyunlardan hoşlanmadığını söyledi.

İtalyan yetkililer, otel odasında neler yaşandığını öğrenebilmek için Jennie Platt’a ancak bir hafta sonra soru sorabildi. Hem tanık hem de kurban olarak savcı Ester Nocera’ya ifade veren Platt, gözünden ciddi şekilde yara almıştı.

Daily Mail, Manchesterlı emlakçı kadının iki haftayı aşkın bir sürenin ardından hastaneden taburcu edildiğini belirtiyor. Ancak İngiltere’ye dönebilmesi için bir ambulans uçağa ihtiyacı var. Halihazırda tekerlekli sandalye kullanan Jennie Platt, Manchester’daki evinde de tıbbi bakım görecek.

44 yaşındaki Platt’ın bir arkadaşı, çiftin uzun yıllardır birlikte olduğunu dile getirip kadının uğradığı şiddetli saldırıyı ‘şoke edici’ sözleriyle tanımladı.

Kendine ait bir emlak şirketi bulunan Jennie Platt, 2013 yılında Manchester United’ın orta saha oyuncusu Phil Neville’in lüks dairesini haftada 15 bin Sterline kiraya verdiğinde adını duyurmuştu. Başarılı iş kadını, daha sonra

Başa dön tuşu