MagazinManşet

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ SUV’Sİ ASTON MARTİN DBX707’NİN RESMİ TÜRKİYE LANSMANI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ!

Benzersiz tasarımı, çarpıcı performansı, üstün dinamikleri ve mutlak lüksün benzersiz kombinasyonu olan DBX707, 5 Ekim’de İstanbul’da seçkin davetlilerle buluştu.

707 beygir ve 900 Nm torkluk gücü ile dünyanın en güçlü lüks SUV’si olan DBX707’nin bu özel gecesi için 9 aylık bir titizlikle çalışan Aston Martin Türkiye ekibi, yarattıkları 707 dünyasında markanın başarı yolculuğuna ithafen #StrongerTogether mottosuyla global partnerlerinden; Pirelli, Total Energies, Lenovo ve Girard-Perregaux’ yla yan yana durdukları bir atmosfer oluşturdular.

DBX707’nin DNA’sından gelen özgüvenli bir performans canavarı olması ile aynı zamanda taşıdığı güzellik ve zarafetten ilham alarak, İstanbul’da gerçekleşen resmi lansman için yeşilin ve mavinin buluştuğu Six Senses Kocatas Mansions tercih edildi. Aston Martin’den gelen yurt dışı yetkilileri, global marka partnerleri ve seçkin davetlilerle birlikte 250 kişiden oluşan lansman, 707’nin ruhunu yansıtan tasarımdaki eşsiz atmosferiyle büyük beğeni topladı.

Lansman hakkında D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya; ” Yeniköy Motors ailesi olarak 30 yılı aşkın bir süredir siz değerli dostlarımızın hizmetindeyiz. 2015 yılından bu yana da Aston Martin Türkiye mümessili olarak başarıyla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah gelecekte islerimizi daha da ileri boyuta taşıyacağız. Böylesi önemli bir lansmana imza atmak gerçekten gurur verici. Aston Martin markası için tüm ekibimizle çok titiz bir disiplinle çalıştık. Hepsine bu süreci gerçek kıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Ortadoğu bölgesinin en iddialı distribütörlerinden biriyiz. Gerek satış , gerekse servis ve pazarlama alanlarında Aston Martin’e ne yakışıyorsa onu layıkıyla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimiz çok daha fazlasını kapsıyor ve bunun için çok daha fazla çalışarak gerçeğe dönüştüreceğimize inanıyorum. Her zaman yaptığımız işin en iyisi olmak amacı ile yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Bu yolculukta yanımızda olan ve bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm değerli dostlarımıza tekrar teşekkür eder, Saygılarımı sunarım” dedi.

Başa dön tuşu