GündemManşet

Efsanevi dizi ‘Succession’, sezon finaliyle Türkiye’de sadece TOD ekranında!

Efsanevi dizi ‘Succession’, sezon finaliyle Türkiye’de sadece TOD ekranında!

Televizyon tarihinin ödüle doymayan dizisi ‘Succession’ merakla beklenen son sezonuyla Amerika yayınından 24 saat sonra 27 Mart tarihinden itibaren Türkiye’de ilk kez ve sadece TOD ve Digiturk ekranlarında olacak!

 

Televizyon tarihinin en çok ses getiren, entrikalarla dolu ve bol ödüllü yapımlarından biri olan ‘Succession’ dizisi 4. sezonla Roy ailesinin güç savaşını finale taşıyor. Medya devi Waystar RoyCo’nun sahipleri Roy ailesinin çekişmeleri ve hırslarıyla, soluksuz izlenen dizinin 4. ve son sezonu Amerika yayınından 24 saat sonra 27 Mart Pazartesi gününden itibaren Türkiye’de ilk kez ve sadece TOD ve Digiturk ekranlarına geliyor.

 

Heyecanla beklenen final

 

Senarist ve yapımcı Jesse Armstrong’un yaratıcısı olduğu Altın Küre ve Emmy ödüllü ‘Succession’ dizisinde; Brian Cox (Logan Roy), Jeremy Strong (Kendall Roy), Sarah Snook (Shriv Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Nicholas Braun (Greg Hirsch), Alan Ruck (Connor Roy) ve Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans) gibi ünlü isimler yer alıyor. ‘Succession’ dizisi bugüne kadar üç sezonuyla 48 Emmy adaylığı bulunan ve aralarında 2 kere kazanılan “En İyi Drama Dizisi” ödülünün de olduğu toplam 13 Emmy ödülünün sahibi olurken, aynı zamanda BAFTA Televizyon Ödülleri’nde ‘Uluslararası En İyi Televizyon Dizisi’ seçildi.

 

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar. TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.todtv.com.tr adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar.

Başa dön tuşu