EkonomiGündemMagazinManşetSon Dakika

En Çarpıcı Konular Lider Türkiye Programında Ele Alınıyor

En Çarpıcı Konular Lider Türkiye Programında Ele Alınıyor

Yayınlandığı ilk programla izleyiciyi ekranlara kilitleyen Türkiye’nin ilk ve tek siyasi yarışma programı Lider Türkiye, gündemdeki en çarpıcı konuları ele alıyor. Habertürk’te Araştırmacı, Siyasal İletişimci ve Stratejist Faruk Acar’ın mentorluğunda saat 21.00’de ekranlara gelen Lider Türkiye’de 31 Aralık Cumartesi günü “Yılın Enleri”, 1 Ocak Pazar günü ise “Sanatta Yasaklar ve Sansür” konularını tartışılıyor.

Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen, fikirlerine ve liderlik vasfına güvenen, yeni ve yıpranmamış yüzler ile halkı tanıştıracak olan Lider Türkiye; zamanın ruhunu yakalayan, bugünü takip eden, ezberlerin dışında yeni söz söyleyeni bulmak için ekranlara taşınıyor.

Halkın arasından çıkan yarışmacılarla Türkiye gündemini tartışan Lider TürkiyeAraştırmacı, Siyasal İletişimci ve Stratejist Faruk Acar’ın mentorluğunda Habertürk ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dörderli gruplarda 16 yarışmacının tez-antitezlerini ortaya koyduğu Lider Türkiye’de, 31 Aralık Cumartesi günü “Yılın Enleri”, 1 Ocak Pazar günü ise “Sanatta Yasaklar ve Sansür” konuları ele alınıyor.

Takım oyunlarının ve liderlik vasıflarının ön plana çıkarıldığı Lider Türkiye’de kazanan yarışmacı, zoom üzerinden gerçek zamanlı oy kullanan halk jürisinin tercihleriyle belli olacak. Finalde kazanan yarışmacı 500.000 TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.

Başa dön tuşu