Magazin

“FESLEĞENLİ SAHNE” ANKARA EĞLENCESİNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Fesleğenli Meyhane, uzun yıllar boyunca eşsiz mutfağı ve eğlencesiyle müşterilerinin takdirini kazandıktan sonra, konseptini değiştirerek Fesleğenli Sahne olarak yeniden doğuyor…

Fesleğenli Sahneartık canlı müziğin de olduğu bir eğlence mekanı olarak konuklarını ağırlayacak. Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı mekan, Ankara’nın gece hayatına yeni bir renk katmayı hedefliyor.

Yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulunan Fesleğenli Sahne’nin Halkla İlişkiler Sorumlusu Babür Yanik, “Ankara’nın eğlence anlayışına uygun, yenilikçi bir konseptle karşınızdayız. Fesleğenli Sahne, sadece bir mekan değil aynı zamanda bir deneyim sunacak. Canlı müzik performanslarıyla misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatacağız” dedi.

Yanik, “Biz Fesleğenli Sahne’yi açarken dünyadaki konseptleri ve trend olan işletmeleri referans aldık. Mekanımızın zengin mutfağıyla birleşen canlı müzik performansları, konuklarımıza benzersiz bir eğlence deneyimi sunacak. Türkiye’de eğlence anlamında ilk olacak birçok yeniliği Ankaralı misafirlerimizle buluşturacağız. Sadece Ankara değil çevre illerden de Fesleğenli Sahne’nin ziyaretçileri olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda öncü bir yapı olduğumuza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Fesleğenli Sahne’nin çok yakında Anadolu başta olmak üzere birçok ilde franchise vereceğini de belirten Babür Yanik, adı gibi güzel kokan, güzel müziği ve lezzetiyle baş döndürenFesleğenli Sahne konseptinin çok yakında Ankara’yı saracağını dile getirdi.

Başa dön tuşu