GündemMagazinManşet

Fuarın Gözdesi View Yapı – Metafor Ankara Oldu

15. Gayrimenkul Fuarı – Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi, Ankara Sheraton Otel’de kapılarını ziyaretçilerine açtı…

Fuara ciddi oranda katılım olduğu gözlenirken giriş bölümünde View Yapı – Metafor Ankara,  ilk misafirlerini karşılamanın mutluluğunu yaşadı. View Yapı yönetim kurulu üyesi ve CEO’su Ali İmran Bozdoğan;  “ATO Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz,  Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın başkanı Hakan Akçam ile standında sektör hakkında kısa görüşmeler gerçekleştirdiler.

Ali İmran Bozdoğan  –  Hakan Akçam

BOZDOĞAN : “FUARIN YERLİ VE YABANCI YATRIMCIYA KATKISI BÜYÜK”

View Yapı bünyesinde gerçekleştirilen Metafor Ankara projesi sahibi Ali İmran Bozdoğan fuarın giriş yönünde tanıtım bölümü açtıklarını belirterek; “Katılımcıların aksine diğer fuar tecrübelerinden faydalanarak bu fuarda giriş konumunu tercih ettik. Ayrıca Cumhuriyet’in 99. Yılında Ankara’da bu fuarın gerçekleştirilmesi çok güzel bir etkinlik.  Yapılan fuar,  sektör içerisinde örnek olarak, Ankara’da böylesi güzel çalışmalara daha çok vesile olur umarım.

View Yapı – Metafor Ankara

Fuarlar, aracılar ile alıcı ve satıcıların bir araya gelerek buluştukları bir ortamdır. Daha önce farklı illerde gerçekleştirilen fuarlar en çok yabancı yatırımcı üzerinde gerçekleştiriliyordu. Bu günkü fuar hem yabancı, hem yerli yatırımcı açısından önem arz etmektedir. Başkentimizde yabancı yatırımcıya yönelik,  yabancı firmalar tarafından gerçekleştirilen faaliyetler sınırlıdır.  Bu sebeple yabancı yatırımcının Ankara da satın alma oranı diğer illere göre çok düşüktür. Bu fuar sayesinde satış artışının yabancı yatırımcılara ve gayrimenkul sektörüne katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Derya Filiz Dalga

Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen, katkı sunan, katılım gösteren kurum, kuruluş ve kişilere ve ayrıca fuarı düzenleyen JNR Fuarcılığa, Düşler Atölyesi Medya’ya teşekkür ederim ” dedi…

Ali İmran Bozdoğan

View  Yapı – Metafor Ankara 12 kişilik ekiple fuara katıldılar ve giriş bölümünde büyük tanıtım yeri  ile göz doldurdular.

Fuar kapsamında düzenlenen ödül töreninde Metefor Ankara; Yılın Kazandıran Gayrimenkul Projesi ödülüne layık görüldü. Ödülü Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam’ın elinden, View Yapı ceosu Ali İmran Bozdoğan aldı.

Merve Ovalı

Fuar alıcı, satıcı ve yatırımcıyı buluşturan ve 450 konsept projenin yer aldığı 29-30 Ekim günü, 15. kez kapılarını Ankara’da açtı…

JNR  FUARCILIK ANKARA’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ…

15. Gayrimenkul Fuarı – Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi, işbirliklerini geliştirmeyi, sektörü daha ileri seviyelere taşımayı amaçladı. Genel oturumların yanı sıra ikili ve çoklu görüşmelerin yapılması sağlanarak Ankara’da bir ilk gerçekleştirildi.

Esin Demircan

Dünyadaki yatırım trendleri ve gelişmeler eş zamanlı olarak yurt dışından gelen panelistler aracılığı ile ziyaretçi satış kanallarına aktarıldı.

Aynur Taşyürek

Özel sektör temsilcileri ile bir araya gelerek, işbirliği imkanları görüşüldü ve açık ve kapalı fuar alanında her türlü ürün ve hizmetler tanıtıldı.

İmren Çiğdemtepe

Başa dön tuşu