DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlıkSporTeknoloji

Gelen Hesap “Yuh” Dedirtti

Gelen Hesap “Yuh” Dedirtti

Gelen Hesap “Yuh” Dedirtti

Gelen Hesap “Yuh” Dedirtti

 

İstanbul’da Bir Restoranda Üç Kişilik Kahvaltı Sipariş Eden Vatandaşa Gelen Hesap “Yuh” Dedirtti

Sosyal medyada farklı mekanlarda gelen hesapları paylaşanlara bir yenisi daha eklendi. Bu kez üç kişilik serpme kahvaltının bedeli dudak uçuklattı.

Ülkemizde enflasyondaki yükselişle birlikte artan fiyatlar her defasında vatandaşı şok ediyor. “Artık o kadar da değil” dediğimiz her haberde “O kadar!” oluyoruz.

 

Ülkemizde enflasyondaki yükselişle birlikte artan fiyatlar her defasında vatandaşı şok ediyor. "Artık o kadar da değil" dediğimiz her haberde "O kadar!" oluyoruz. 

Sosyal medyada sık sık farklı illerde restoranlarda ödenen hesaplar dikkat çekiyor. Gündemde yine İstanbul’da bulunan bir restoranda vatandaşın masasına gelen fiş var.

 

Sosyal medyada sık sık farklı illerde restoranlarda ödenen hesaplar dikkat çekiyor. Gündemde yine İstanbul'da bulunan bir restoranda vatandaşın masasına gelen fiş var. 

Fiyat algısı dağılıp neredeyse kaybolan bizler için artık ne çok ucuz, ne çok pahalı anlamak mümkün değil. Ancak burada konu biraz farklı…

 

Fiyat algısı dağılıp neredeyse kaybolan bizler için artık ne çok ucuz, ne çok pahalı anlamak mümkün değil. Ancak burada konu biraz farklı... 

Türkiye’nin en gelişmiş ve en kalabalık şehri İstanbul’da bir restoranda kahvaltı edenlere gelen üç kişilik hesap şoke etti.

 

Türkiye'nin en gelişmiş ve en kalabalık şehri İstanbul'da bir restoranda kahvaltı edenlere gelen üç kişilik hesap şoke etti. 

Bir çekirdek ailenin tüketeceği kadar porsiyonlanan kahvaltıya ödenecek ücret tamı tamına bin 260 tl’ydi.

 

Bir çekirdek ailenin tüketeceği kadar porsiyonlanan kahvaltıya ödenecek ücret tamı tamına bin 260 tl'ydi.
Başa dön tuşu