MagazinManşet

Gülben Ergen’den Sahneden Teşekkür..!

Gülben Ergen önceki akşam Ataşehir’deki İstanbul Muamma Plus ‘ta sahne aldı. Ergen sahne performansının yanı sıra programı için seçtiği kıyafetle de göz kamaştırdı.

Kış sezonu boyunca birçok ünlü sanatçının sahne alacağı İstanbul Muamma Plus ‘ta önceki akşam Gülben Ergen sahne aldı. Kendisini izlemeye gelenlere adeta bir müzik şöleni yaşatan Ergen, “Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek başladığı sahnesinde söylediği şarkılar ve muhteşem sahne performansıyla adeta devleşti.

İstanbul Muamma Plus sahnesinde geçmişten günümüze birçok hit olmuş şarkısının dışında sahne de söylemekten hoşlandığı şarkıda seslendiren güzel sanatçı, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Gülben Ergen sahne performansının yanı sıra programı için seçtiği Tolga Çam ve Farnaz Salman imzalı iki ayrı kıyafetle de göz kamaştırırken “Çarşamba gecesi beni yalnız bırakmayıp burayı doldurduğunuz ve beraber şarkılar söyledik sizleri çok seviyorum” diyerek kendisini izlemeye gelen konuklarına teşekkür etti.

Ergen ‘i izleyenler arasında Selin Ciğerci ‘de vardı…

Başa dön tuşu