MagazinManşet

Hazar Ergüçlü: Onur Ünlü ‘Daha açığını giydirdiği olabilir’

Netflix’in gecesine transparan dantel elbisesi ile gelen oyuncu Hazar Ergüçlü tüm bakışları üzerinde topladı. Güzel oyuncuya yaş farkıyla sık sık gündeme gelen aşkı Onur Ünlü’nün kıyafetleri konusunda ne düşündüğü soruldu. Hazar Ergüçlü sevgilisi Ünlü’nün kendisini her zaman cesaretlendirdiği söyleyerek “Daha açığını giydirdiği olabilir” yorumunda bulundu.

Netflix’in gecesine katılan ünlülerin kıyafetleri günün en çok konuşulan olayları arasında. Geceye iddialı gelen isimlerden biri de Hazar Ergüçlü oldu.

Geceye katılan ünlü oyunculardan Hazar Ergüçlü siyah transparan altına sütyen ve iç çamaşırını andıran mini şort giydi. Güzel oyuncuya cesur tarzına dair sevgilisi Onur Ünlü’nün ne dediği soruldu.

“BU AYIP DEĞİL”

Hazar Ergüçlü bu soruya açık açık yanıt verdi ve şunları söyledi:

“Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum fazla mı açık acaba diyorum o da ‘Hayır bence giymelisin’ diye beni yüreklendirdiği oluyor.” Hazar Ergüçlü ayrıca “Sizi yönlendirerek kıyafet değiştirtmiş olabilir mi?” sorusuna ise “Daha açığını giydirtmiş olabilir. Bu ayıp bir şey değil ki genç kadınlarız istediğimiz diyebiliriz” yanıtını verdi.

Başa dön tuşu