GündemManşet

HERKES TEK YÜREK

Great Romanian Party (Büyük Romanya Partisi Genel Başkanı) Prof. Victor IOVICI. Önceki Bükreş Belediye Başkan yardımcısı birçok depremzedelere yardımda bulundu.

Genel Başkan Bedri Yalçın, “Romanya Büyük Parti Başkanı Beyefendi sağ olsun Anadolu Birliği Partisi ile kardeş olma taraftarı. Yaptığımız bu çalışmaları gözetleyerek ve nereye ihtiyaç varsa yardım etmeye çalıştı. Malatya için çok güzel destek verdiler. Ayrıca başka bir kardeşimizin Romanya’da 4 tane üniversitesi var. Yaptıkları yardımlardan 5 tır şu anda yolda. Bu değerli meslektaşımız Büyük Partinin Genel Başkanımıza Antakya’nın ihtiyacı olduğunu söyledik ve hemen Antakya’ya yardım edeceklerini, önümüzdeki haftaiçi Türkiye’ye geleceklerini söylediler. Romanya ile ilgili bütün bu diyaloğumuzu çok değerli emekli müsteşar sayın Fikret Barana da teşekkür ederim.” dedi.
Yalçın, “Anadolu Birliği Partisi Romanya Temsilcisi Livyo Pandella çok önemli bir kardeşimizdir. Orada öğretim görevlisi ve aynı zamanda Balkan Ülkeleri iş insanları yönetim kurulu ve uzlaşma mahkeme başkanı. İki görevi var. Bu önemli kardeşimize de saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.” ifadesini kullandı.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın depremzedelere yapılan yardımlar ile ilgili yardımseverlere teşekkürlerini iletmekten kaçınmadı.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Çok değerli kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bir konuyu belirtmek istiyorum. Malatyalı olmayıp Vanlı olan sayın Fettah Tamince’ye teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
Bedri Yalçın, “Fettah Bey Doğanşehir’e yemek çadırı, 5 yıldızlı bir otel hizmeti ve aynı zamanda Malatya’mıza da yaklaşık olarak bin kişinin konaklayacağı bir çadır kent kurdu. Bu yardımlarından dolayı güzel bir insana teşekkür etmek istiyorum. Fettah Bey’in yardımlarını asla göz ardı edemeyiz. Çünkü depremzedelere hem barınma hem de yeme ihtiyaçlarını karşıladı. Böyle zor durumda vatandaşlarımıza sahip çıktı. Emeğine ve destekleri için kendilerine minnettarız.” ifadelerini kullandı.
Yalçın, “Emeği geçen ülkemizin bütün güzel insanlarına, iş insanlarına ve bu konuda hiçbir şey düşünmeden canla başla maddi manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir günde birbirimize sahip çıkmamızın gerekli olduğunu ve birbirimizle kardeş, dost ve gönül birliği kurmamız gerektiğini bildirmek istedim. Ayrıca Malatya Ticaret Odası Başkanımız sayın Oğuzhan Sadıkoğlu’na ve burada çok değerli iş insanı olan gurbetçi kardeşimiz sayın Veysel Dağılmışgül’e teşekkürlerimi iletiyorum. Anadolu Birliği Partisi İl ve ilçe teşkilatlarımızın özverili çalışmalarını da kutluyorum.” sözlerine yer verdi.

Başa dön tuşu