MagazinManşet

İdil’i Sokakta görenler, İrem Hanım diye sesleniyor

22 yaşındaki İdil Berivan Karakuş, son günlerin en popüler sanatçısı İrem Dericiye benzerliği ile görenleri şaşkına çeviriyor.

İdil Berivan Karakuş geçtiğimiz aylarda, Joker Ajans’ın düzenlediği Ankara Crowne Plaza’da gerçekleştirilen Models of Turkey Güzellik Yarışmasında finale kalan güzellerden birisi oldu. Podyumda yürürken jüri ve seyirciler tarafından, İrem Derici’ye olan benzerliği karşısında ” Göz, burun, ağız, kemik yapısı aynı İrem” şeklinde yorumlar yapılmıştı.

PROFESYONEL MODEL, BAŞARILI ÖĞRENCİ VE TAEKWONDO EĞİTMENİ

İdil Berivan Karakuş Malatya İnönü Üniversitesi Bankacılık ikinci sınıf öğrencisi aynı zamanda Anadolu üniversitesinde açıktan Adalet bölümünü de okumakta. İstanbul doğumlu İdil Berivan uzun zamandır profesyonel olarak modellik yapmakta. Aynı zamanda da Kara kuşak bir Taekwondo eğitmeni.

“AAA BAK İREM DERİCİ GELİYOR!”

İDİL BERİVAN KARAKUŞ

“Dışarıda beni görenlerin “Aa bak, İrem Derici geliyor” demekte. İnsanların bu zarif davranışlarından ve sözlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu duruma ilk zamanlarda alışkın değildim ama daha sonra insanların fotoğraflarımı gördüklerinde bunu sıkça dile getirdiklerin de artık buna alıştım diyebilirim. Ünlü sanatçının büyük bir hayranıyım desem çok az kalır. Çünkü bunu sözlerle dile getirmekten ziyade, kendisini çok çok beğeniyorum.  Onunla bir gün gerçek hayatta tanışma vasfını elde etmeyi çok isterim” şeklinde konuştu.

İDİL BERİVAN KARAKUŞ

Başa dön tuşu