Manşet

İkizler erkeğini etkilemek için tavsiyeler

İkizler erkeğini etkilemek isteyenler için çok özel tavsiyelerde bulunuyoruz! Gözünüze kestirdiğiniz İkizler erkeğini ilgi alanınıza çekmek için altın değerindeki yöntemleri deneyin!

İstediğinizi elde etmek ve İkizler erkeğini etkilemek için astroloji size yardım etmeye hazır; şimdi harekete geçmek için haberimizi okumaya devam edin!

İkizler erkeğini etkilemek zordur

Zorlu bir yolu seçtiğinizi kabul etmelisiniz, İkizler burcu erkeğini etkilemek için hep doğru taktikleri kullanmalısınız. Çünkü, İkizlerin doğal bir çapkın olduğu doğrudur ancak rahat ve mutlu olduğu bir ilişkide çapkınlığa ihtiyaç duymayacaktır. Onu özgür bırakmanız ve sadakatiniz, onun size hayran olmasını sağlayacaktır. Sürekli hesap veren, nerde olduğunu söyleyen, aranmaktan hoşlanan bir adam istiyorsanız, bu kesinlikle bir İkizler erkeği değildir.

İkizler erkeğinin üstüne çok düşmeyin

Eğer çok üstüne titrerseniz, kendini tasma takılmış gibi hissedecek ve en kısa yoldan sizden uzaklaşacaktır. Esprili, özgür bir ilişki taraftarı, sohbeti seven ve enerjisi yüksek kadınlardan hoşlandığını bilmenizde yarar var.

İkizler erkeğini etkilemek ve elde tutmak için, onun hızına yetişebilmek gerekir. Onun tarzını çok iyi anlamalısınız. Sizin hayallerinizi suya düşürmek istemem ama bir İkizler erkeğiyle uzun soluklu bir ilişki yaşamak istiyorsanız, öncelikle onu olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmelisiniz. İlişki konusunda biraz huzursuz bir karaktere sahip olacaktır.

İkizler erkeği rutinden hoşlanmaz

Eğer ona sıkıcı ve baskıcı bir tutumla yaklaşırsanız, size olan ilgisini kaybetmesi an meselesidir. Onun ihtiyacı olan esneklik, zihinsel uyarılma ve ona eşit hızla eşlik edebilecek enerjiye sahip bir partnerdir. Rutinden hoşlanmayan İkizler erkeğinin özgür ve canlı hissetmesini sağlamalısınız. Size büyük görev düşüyor yani!

Bir iletişim burcu olduğu için, konuşarak sizi etkileyecektir. Sizinle bağlantısı ise; sizinle konuşmak olacaktır. Eğer esprili bir kadın olursanız, onun aklını başından alabilirsiniz. O genellikle tartışmaya açık bir adamdır ve çabuk parlayabilir ama öfkesi hemen diner.

İkizler erkeği reddedilmeye dayanamaz

Rastgele konular üzerinde, oradan oraya atlayan bir diyalog içinde onun hızına yetişemeyebilirsiniz. Ancak en önemlisi dinlemek için istekli olmanızdır. İkizler erkeği cinsellik hakkında da konuşmayı sever. Hatta bunu yatak odasında rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

O her zaman cinselliği başlatan adam olmaz. Hatta bu konuda biraz çekimser bile kalabilir çünkü reddedilmeye tahammülü yoktur. Bu yüzden hafif hafif ona yaklaşın ve onu istediğinizi belli edecek küçük hareketler yapın. Ama şunu unutmayın: ister İkizler olsun ister Akrep, tüm erkekler sizi fethetmek, avlamak için çaba harcamak ister. Kucağına hemen zıplamayın, bırakın sizi elde etmek için o da uğraşsın ama onu istediğinizden emin olmasını sağlayacak sözler, gülümsemeler göndermekten çekinmeyin.

Yatakta sürprizlerden hoşlanır

Bir İkizler için öngörülmeyen cinsellik oldukça heyecan vericidir. Onunla sevişmenin ne kadar eğlenceli olduğunu ona göstermelisiniz. Hiç ummadığı bir zamanda hamle yaparak onu şaşırtabilirsiniz.

Bir İkizler erkeği için yatakta ne kadar muhteşem olduğu önemlidir ve sizden bunu duymak isteyecektir. Ona sizinle yeni şeyler keşfetmesi ve yaratıcı gücünü ortaya koyması için cesaret verin. Onun için cinsel coşkuyla aşk neredeyse aynı seviyededir. Ne istediğinizi ona söylerseniz, cesaretini toplayıp o da söyleyecektir.

İkizler erkeğini etkilemek için gerekli bilgilere sahipsiniz, şimdi sahne sizin!

Başa dön tuşu