GündemManşet

İstanbul’a kar yağışı tarihi için ilk sinyal geldi.

Meteorolojik kaynaklardan İstanbul’a ilk kar yağışı tarihi için sinyal geldi. Bekleyiş artık son buldu. Birbirimize sarılarak bu haberi kutlayabiliriz.

İstanbul'a kar yağışı tarihi için ilk sinyal geldi. Bekleyiş bitti. Sarılalım birbirimize - Resim : 2

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul’a kar yağışı tarihi verilmesi konusunda temkinli davranılıyordu.

İstanbul'a kar yağışı tarihi için ilk sinyal geldi. Bekleyiş bitti. Sarılalım birbirimize

Çünkü uzmanlar ve kaynaklar kar yağışı açısından güçlü sinyaller alamamıştı. Şimdi ise kar yağışı adım adım “geliyorum” demeye başladı. Bu kapsamda kar yağışından ilk sinyaller de alınmaya başladı.

“OCAK İLK YARISI İÇİNDEN SİNYAL VERİYOR” 

Meteorolojik kaynak Hava Forum tarafından da İstanbul’da beklenen kar yağışı hakkında önemli bilgiler verildi. Hava Forum tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Uzun zamandır kar haberi konusunda sessiz ve temkinli davranıyorduk. Çünkü bir gelişme yoktu. Bu süreçte sadece doğru olanı aktarmaya çalıştık. Şimdi bir gelişme var. Sinyaller almaya başladık. Ocak ve Şubat umut vaat ediyor. İlk sinyal Ocak ilk yarısı içinden… Takipteyiz…” İstanbul'a kar yağışı tarihi için ilk sinyal geldi. Bekleyiş bitti. Sarılalım birbirimize - Resim : 1

Gelen bu haberin ardından artık merakla kar bekleyen vatandaşlar da söz konusu olayı birbirlerine sarılarak kutlayabilecek.

 

Başa dön tuşu