EkonomiGündemManşet

Janssen TURGAN Bölgesi’nde Lider Değişimi

Janssen TURGAN Bölgesi’nde Lider Değişimi

Janssen TURGAN Bölgesi’nde Lider Değişimi 

Johnson & Johnson’ın ilaç grubu Janssen’in Türkiye, Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan’dan oluşan TURGAN bölgesinin yeni Genel Müdürü Laetitia Decroix Guilloux oldu. Üç senedir Genel Müdürlük görevini yürüten Demet Russ J&J MedTech EMEA Finans Başkan Yardımcısı olarak atandı. 

Toplum sağlığı için kamu, akademi ve sağlık çalışanlarıyla güçlü iş birlikleri kuran, hasta odaklı yaklaşımı ve çalışanlarının her alanda gelişimini destekleyen yapısıyla çeyrek asra yakın süredir Türkiye’de faaliyet gösteren Janssen’in TURGAN Bölgesi liderliğinde üst düzey atama gerçekleşti. Üç yıldır Genel Müdürlük görevini sürdüren Demet Russ, J&J MedTech EMEA Finans Başkan Yardımcısı olarak atanırken; Russ’un yerine Janssen TURGAN bölgesinin yönetimini 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Laetitia Decroix Guilloux üstlendi.

İlaç endüstrisindeki 17 yıldan fazla deneyimiyle Onkoloji-Hematoloji alanında derin bir uzmanlığa sahip olan Laetitia Decroix Guilloux, son görevinde Janssen EMEA Bölgesel Ticari Strateji Liderliğini yürütüyordu. Mart 2020’de Janssen Fransa Onkoloji-Hematoloji İş Birimi Direktörü olarak atanan Guilloux, Janssen’e katılmadan önce Fransa’da, Avrupa Hematoloji Pazarlama Direktörlüğü, İsviçre’de Viroloji/İmmünoloji İş Birimi Direktörlüğü ve İmmünoloji/Onkoloji İş Direktörlüğünün yanı sıra Bristol-Myers Squib’de (BMS) 10 yıl geçirdi. 2016 yılında Global Onkoloji Direktörlüğü ve Üroloji Direktörlüğü görevlerini üstlenmek üzere ABD’ye taşındı. BMS’teki görevinden önce, 2003-2010 yılları arasında Belçika’da Roche, Almanya’da Novartis ve Merck başta olmak üzere medikal ve pazarlama alanlarında çeşitli roller üstlendi.

Laetitia Decroix Guilloux, Fransa-Louis Pasteur Üniversitesi’nden Eczacılık diplomasına ve Fransa-La Sorbonne Üniversitesi’nden Executive MBA derecesine sahip.

Johnson & Johnson Hakkında:

Johnson & Johnson olarak, mutlu hayatların, gelişen toplumların ve ilerlemenin temelinin toplum sağlığı olduğuna inanıyoruz. 130 yıldan fazla bir süredir her yaşta ve yaşamın her aşamasında insanların iyi ve sağlıklı olmasını hedefliyoruz. Bugün, dünyanın en büyük ve çeşitli sağlık şirketlerinden biri olarak, erişimimizi ve gücümüzü toplum sağlığı için kullanmayı taahhüt ediyoruz. Sağlığa erişimi geliştirmeye, daha sağlıklı toplumlar oluşturmaya, herkes için her yerde sağlıklı bir zihin, beden ve çevre sağlamak için çalışıyoruz. Toplum sağlığını geliştirmek için kalbimizi, bilimselliğimizi ve zekamızı ortaya koyuyoruz.

Johnson & Johnson’ın İlaç Şirketi Janssen Hakkında:

Janssen’de, hastalıkların geçmişte kaldığı bir gelecek yaratıyoruz. Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi olarak, hayal ettiğimiz bu geleceğin hastalar için gerçeğe dönüşmesi amacıyla durmaksızın çalışıyoruz. Bu yolda hastalıklarla mücadelede bilimin, hastaların tedaviye erişimini artırmada zekamızın ve umutsuzluğu iyileştirmek için kalbimizin gücüyle hareket ediyoruz. En büyük farkı yaratabileceğimizi düşündüğümüz tedavi alanlarına odaklanıyoruz. Aktif faaliyet gösterdiğimiz alanlar: Onkoloji-Hematoloji, İmmünoloji, Merkezi Sinir Sistemi, Bulaşıcı Hastalıklar, Pulmoner Hipertansiyon ve Kalp-damar ve Metabolizma Hastalıklarıdır.

Daha fazla bilgi için http://www.janssen.com/turkey adresini ziyaret edebilir, bizi Janssen Türkiye LinkedIn’den takip edebilirsiniz. Janssen Türkiye, Johnson & Johnson, Sıhhi Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi unvanı ile Türkiye’de faaliyet göstermektedir ve Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi olan Janssen Türkiye, grup şirketlerinden biridir. 

Başa dön tuşu