GündemMagazinManşet

Kadınlar Baharı Eğlenerek Karşıladı…

Kadınlar Baharı Eğlenerek Karşıladı…

Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden Bayanlar Women Club Ankara ve Bodrum önderliğinde 8 Mart Dünya kadınlar gününe özel kahvaltılı bir festival düzenlediler…

Kulübün kurucusu olan İndira Er, Olga Yemets ve Julia Gurme; Wyndham Ankara Hotel NO4 Restoranda Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden gelen bayanlara festival tadında bir eğlence sundular.

Daria Nikolaienko

Aynı zamanda 2023 baharına adım attığımız bu günlerde, kahvaltılı festivale katılan kadınlar, DJ Mari’nin kabininde yaptığı müziklerle coşarken, arada Piyanist Boran Köseoğlu’dan klasik eserlerde dinlediler.

Piyanist Boran Köseoğlu

Dünya Kadınlar gününde Women Club Ankara kurucuları İndira Er, Olga Yemets ve Julia Gurme gelen misafirlerini kapıda karşılayarak konukseverlik örneği gösterdiler.

Piyanist Boran Köseoğlu’nun verdiği mini konserin ardından Kulübün kurucusu olan İndira Er yaptığı açıklamada;

İNDİRA ER

“Bugün burada sadece Bağımsız Birleşik Devletler Ülkeleri bayanları yok.  Festivalimize Türk bayanlarımız da davetli.

BERİVAN VARLI

Ana sponsorlarımız Royal Brokers firması – Berivan Varlı ve Kadın hastalıklar uzmanı Oparatör Doktor Lale Kazimova’da var.

LALE KAZIMOVA

Bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan Wyndham Ankara Hotel NO4 restorana teşekkür ederiz. Ayda 8 tane etkinliğimiz oluyor ama tek bir tane  böyle büyük bir  organizasyon düzenliyoruz. Nisan ayında 2 yaşına girecek olan kulübümüzün kutlamasını hep birlikte gerçekleştireceğiz.  Daha sonrasında ise yaza merhaba partisi düzenleyeceğiz. Tüm Kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

DJ MARİ

Bahar modunda festivale gelen kadınların müzik zevklerinizi ve tercihlerinizi zaten bilen DJ Mari kabinine geçerek misafirlere muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.

ASYA EROL

İlerleyen saatlerde çekilişler yapıldı ve kazanan konuklara ödülleri verildi.

NO 4 restoranının şefinden aşçılık lezzetlerini yaşayan kadınlar,  yapılan yarışma sonucu kazandıkları biletlere bahar hediyelerini aldılar.

Kadınlar hep birlikte güzel bir festival atmosferinde 2023 Baharına doğru bir adım attılar.

Olha Yemets

3 bin üyeli, Women Club Ankara ve Bodrum şu anda sadece iki şube. Ama çok yakında tüm Türkiye sathına yayılacağını belirtiyor.

Yana Tuka

Birbirleriyle NO4 restoranda  buluşan kadınlar bu tür etkinliklerde bulunarak birbirimizle gelişmeye ve bir araya gelmeye devam edeceğiz şeklinde konuştular.

Juli Gurme

Vıktorıya Gartvık

Mariia Özdemir

Natali Pogorelova

Aliya Doğan

Anna Keser

Damla Boyacı

Gulzhan Kaziyeva

Günay Nabiyeva

Kübra Abbasova

Lyudmyla Barabanova

İnna Esen

Madina Gülkaya

DJ Mari

Necla Gülkaya

Valentina Demir

Olga Gökova

Başa dön tuşu