DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Küresel Boyuta Taşımaya Hazırlanıyor

Yapay zeka destekli çeviri hizmeti DeepL, Türkiye’de kullanıma sunduğu Pro versiyonuyla işletmelerin abonelik üzerinden yeni hedeflere ulaşmasını sağlıyor..

Küresel yapay zeka destekli iletişim şirketi DeepL, işletmelerin iletişim kurma biçimini dönüştürüyor. Şirketin temel ürünü DeepL Translator, işletmeler ve sektörleri doğru ve insani çevirilerle küresel boyuta taşıyor. Bugün yaptıkları açıklamayla DeepL; işletmelere ve bireylere birinci sınıf güvenlik, daha fazla özelleştirme seçeneği, sınırsız metin çevirisi ve daha fazlasını sağlayan DeepL Pro abonelik hizmetinin Türkiye’de kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Yapay zeka, küresel ekonomide devrim yaratarak işletmelerin büyümesine katkıda bulunuyor. 

İşletmeleri odağına alarak tasarlanan ve  yapay zeka trendini takip eden DeepL Pro, her boyutta işletmenin kolaylıkla verimlilik sağlaması,yeni pazarlar ve kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor. Türkiye’de büyümek isteyen pek çok işletme için yapay zeka çevirisi büyük bir potansiyel oluşturuyor.

‘’DeepL Pro, şirketlerin küresel olarak yaygınlaşması için sayısız fırsatın anahtarına sahip’’

DeepL CEO’su ve kurucusu Jaroslaw Kutylowski DeepL Pro’nun Türkiye’de abonelik hizmetlerinin kullanıma sunulmasıyla ilgili “Türk işletmelerde yapay zeka uygulamasına yönelik yüksek oranda talep gördük. DeepL Pro’nun lansmanı, mümkün olduğunca çok sayıda kuruluşun yapay zeka potansiyelini en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olacak. Geçtiğimiz yıl Türkçe çevirinin lanse edilmesinden sonra DeepL’in tercüme kabiliyeti hakkında işletmelerden çok güzel dönüşler aldık. DeepL Pro, bu şirketlerin küresel olarak yaygınlaşması için sayısız fırsatın   anahtarına sahip.” sözleriyle aktardı.

DeepL’in iş çözümleri iki ana başlığa dayanıyor: ‘’güvenlik’’ ve ‘’kalite’’. Güvenliğin işletmeler için önemini bilen DeepL, AB’deki en yüksek güvenlik standartlarını düzenlemelerini karşılıyor. Platform; alanında öncü, geliştirilmiş ve benzersiz bir yapay zeka teknolojisi üzerine kurulu.

DeepL Pro aboneliğinin kullanıcılara sağlayacağı temel özelliklerden birkaçı aşağıda yer alıyor.

  • Maksimum veri güvenliği: Çeviri tamamlandıktan sonra tüm metinler DeepL tarafından işletilen sunuculardan siliniyor, hiçbir müşteri metni asla üçüncü taraflara aktarılmıyor veya yapay zeka eğitim verisi olarak kullanılmıyor.
  • Sınırsız metin çevirisi: İşletmeler büyük boyutta karakter çevirisine ihtiyaç duyuyor ve DeepL Pro sınırsız metin çevirisi sayesinde bu talebi karşılıyor.
  • Belge çevirisi için daha büyük kapasite: Orijinal biçimlendirmeyi koruyarak daha büyük dosya boyutlarıyla daha fazla belge çevirilebiliyor.
  • Daha fazla özelleştirme: Daha fazla çeviri özelleştirme seçeneğiyle marka dilinin bütünlüğü korunur ve iç ve dış iletişimde kullanılacak mesajlar standart hale geliyor.
  • DeepL API’yi entegrasyonu: DeepL API Pro aboneliğiyle işletmeler; web sitelerini, uygulamalarını, dahili araçlarını ve ürünlerini bir tıklamayla hedef dile çevirebiliyor.

DeepL Pro abonelikleri www.deepl.com  adresinden satın alınabiliyor.

DeepL hakkında

DeepL, yapay zekâ aracılığıyla dil bariyerinin üstesinden gelmeyi hedefleyen Alman bir yapay zekâ şirketidir. 2017’den bu yana yapılan kör testlere göre DeepL Translator, dünyanın en iyi çeviri kalitesine sahip çeviri aracı olarak konumlanıyor. DeepL’in bu ürünü şirketler, kuruluşlar ve çevirmenlere de profesyonel anlamda hizmetler sunuyor. DeepL’in makine çevirisi hizmetlerindeki elde ettiği bu olağanüstü kalitenin sırrı ise sinir ağı matematiği ve metodolojisindeki tescilli gelişmelere dayanıyor. Jaroslaw Kutylowski tarafında kurulan DeepL ve IVP, Benchmark ve btov gibi dünyaca ünlü yatırımcılar tarafından destekleniyor.

Başa dön tuşu