DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSon Dakika

Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar…

Aman dikkat! Meteoroloji‘den uyarı üstüne uyarı. Ülke genelinde yağış hakim. İstanbul dahil birçok ilde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Toz taşınımı için de maske kullanılması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege’nin kuzey kesimleri, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz’in doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz’in batısı ve Doğu Karadeniz ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun yağışlı geçeceği, yağışların genellikle sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yağış beklenen yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölgelerinde toz taşınımı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Başa dön tuşu