MagazinManşet

ONUR TAYLAN‘dan 2023 burç yorumları…

Yeni yıla sosyal çevrenize ağırlık vererek başlıyorsunuz, dostlarınızla seyahat veya ticaret planları yapabilirsiniz.

7 Mart’ta Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak Satürn, size yalnızlığı, kendi kendine yetmeyi ve korkularınızla yüzleşip onları yönetmeyi öğretecek. Bu dönem ayakları yere sağlam basan hayaller önem kazanacak, o nedenle kendinizi kandırmayın.

Kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçeceğiniz bir yıl olacak; yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Mayıs’ta son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz, bunlar küçük kazançlar da değil üstelik.

2023’te iş ve evlilik hayatınızda güç çekişmelerinden, takıntılı davranışlardan uzak durmanız, şartları çok fazla zorlamamanız mühim. Öte yandan aşk hayatınız karışabilir, eski sevgililer karşınıza çıkabilir

.

Ekim itibariyle yeni iş imzaları, yeni ortaklıklar, hatta belki evlilik söz konusu! Bakalım 2023 senesinin ayrıntılarında sizi daha neler bekliyor

7 Ocak’ta Yengeç burcunda, geri hareketteki Merkür’ün etki edeceği bir dolunay meydana gelecek.

Bu dolunay zamanı odağınıza ev, aile, gayrimenkulle ilgili konular yerleşecek. Fakat Merkür geri harekette olduğundan özellikle hem iş hem de ailevi konularda yanlış anlaşılmalar, planların değişmesi, kafa karışıklığı, duygularla akıl arasında kalma gibi durumlar söz konusu. Bir şeylere imza atmak, elektronik aletler almak için de uygun olmayabilir.

Bu dolunaya Neptün’ün güzel desteği olacak. Ruhunuza, psikolojinize iyi gelecek konulara odaklanmak için ideal. Psikolojik destek alabilir, terapiye gidebilir veya evinizde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.


21 Ocak’ta 1 derece Kova burcundaki yeniayla sosyal çevrenize ağırlık vereceksiniz. Yeni çevreler içine girebilirsiniz. Toplumsal alanda aktif görevler alabilir, çalışmalara katılabilirsiniz. Dostlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek olmanız gerekebilir. Ya da dostlarınızla seyahat veya ticaret planları yapabilirsiniz.

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak.

Bu dolunayla özel hayat, yatırımlar ve çocuklar önem kazanacaktır. Yeni bir flört, belki hamilelik yaşayabilir, yatırımla ilgili konulara yönelebilir, keyif alacağınız bir hobiye başlayabilirsiniz. Ama Uranüs’ün sert etkileşimi sebebiyle finansal konularda beklenmedik durumlar, sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir.

Bu harcamalar özel hayat, çocuklar, sosyalleşme veya teknolojiyle ilgili olabilir. Maddi konularda dürtüsel davranmaktan ve risk almaktan kaçının.

20 Şubat’ta Balık burcunda yeniay yaşanacak. Bu dönem hayatın kontrolü sizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey ruhunuzu huzura kavuşturmak, yalnız kalmak, sanatla ve yaratıcılıkla ilgilenmek, kendi kabuğunuza çekilip sadece gözlemlemek. Bu dönemi yapmak istediklerinizi planlamak için değerlendirebilirsiniz. Bir de yurtdışı veya eğitimle ilgili gündemleriniz olabilir, bu konularda yeni başlangıçlar planlayabilirsiniz. Terapi almak, ruhsal açıdan iyi gelecek konulara yönelmek içinde 10 numara 5 yıldız bir zaman.

Koç Mart 2023: Toplumsal konulara öncülük edebilirsiniz

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda yaşanacak dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ınsa sert bir etkileşimi olacak.

Bu dolunay gündemimize günlük koşuşturmaları, sağlığı, ev hayvanlarını, iş ortamını ve ilişkileri taşıyacak. Bu süreçte çok çalışıp az dinlenebilirsiniz, o yüzden bedeninize ve sağlığınıza dikkat edin. Diyete başlamak, yeni bir ev hayvanı sahiplenmek için iyi bir zaman.

Uranüs’ün desteğiyle finansal açıdan sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Alım-satım işleriniz istediğiniz gibi gidebilir; para getirecek ama çok çalışmanızı gerektiren projeler gündeme gelebilir. Mars’ın sert etkileşimiyse yakın çevrenizle iletişimde sorunlara, iletişim gereçlerinde arızalara neden olabilir. İletişimin oldukça hızlanacağı bu zamanlarda zihninizi toparlamanız fayda var. Trafikte de lütfen çok dikkatli olun.

Başa dön tuşu