GündemManşet

Örnek Davranış

Örnek Davranış

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin ardından ilçeye gelen vatandaşlar için Pazar alışverişi yapıp, misafir olarak geldikleri evleri ziyaret ediyor.

Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen ve Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından Pursaklar’a gelen depremzedelere Tebessüm Çarşısının kapılarını sonuna kadar açan Başkan Ertuğrul Çetin, afetzedelerin misafir olduğu evlere eli boş gitmiyor.

Tüm Pursaklar halkını depremzedelere yardım etmeye davet eden Ertuğrul Başkan, depremzede ailelerin ihtiyacını karşılamak için eşi Hacer Çetin ile birlikte Pazar alışverişi yaptı.

‘‘Depremzedelerimizin kapılarını çalarak kendilerini bir nebze de olsun güçlü hissetmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz’’

Depremzede vatandaşları Pursaklar’da en iyi şekilde ağırlamak adına çalışmalar yürütürken, kapılarını çalmayı da ihmal etmediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Depremzede ailelerimizi ziyaret etmeden önce pazar ihtiyaçlarını gidererek kapılarını çalıyoruz. Onların kapılarını çalarak kendilerini bir nebze de olsun güçlü hissetmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz. Asrın felaketi ile ruhen ve fiziken büyük yıkıma uğrayan depremzede kardeşlerimizin yanlarında olmaya, yaralarına merhem olmak için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Başa dön tuşu