ManşetSpor

ŞANSER KADOOĞLU; “100’ÜNCÜ YAŞINDA GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ YALNIZ BIRAKMAYALIM!”

Tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Türk futbolunun en köklü ve en değerli markalarından biri olan Gençlerbirliği’nde, Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanıŞanserKadooğlu, Ankaralılara “100’üncü yaşında Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmayalım!” çağrısı yaptı.

Transfer yasağı ile birlikte Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu mali zorlukları aşmak için başta Başkan Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu bir bütün halinde büyük çaba sarf ederken, kırmızı-siyahlı kulüp için birlik çağrısı Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı ŞanserKadooğlu’ndan geldi.

Gençlerbirliği’nin son yıllarda arzu ettiği noktada olmadığını dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı ŞanserKadooğlu, kulübün hafızalara kazınan başarılarını tekrar kazandırmak için Gençlerbirliği Yönetimi olarak çabaladıklarını kaydetti. ŞanserKadooğlu, Ankaralılara Gençlerbirliği için destek çağrısında bulunarak takımlarına sahip çıkmalarını, bu destekle takımın tekrar küllerinden doğacağını ve hem Türkiye hem de Avrupa’da başarılara olan hasretini dindireceklerini söyledi.

Bugüne kadar Gençlerbirliği’nin hiçbir yerden destek ve yardım alamadığının altını çizen ŞanserKadooğlu, “Ne kadar acıdır ki Gençlerbirliği gibi büyük bir camia yalnızlığa itiliyor. Başkentin Gençlerbirliği’ne, Gençlerbirliği’nin de Ankara’ya ihtiyacı var. Özellikle Ankara’yı her alanda temsil eden görevlerde bulunan, koltuklarda oturan yetkililer bunu asla unutmamalı” dedi.

“ANKARALILARI DİRİLİŞ SÜRECİNDE DESTEĞE DAVET EDİYORUZ”

ŞanserKadooğlu, Yönetim olarak Gençlerbirliği Kulübü’nün tarihine ve Ankara’ya yakışır bir konumda olması için büyük uğraş verdiklerini ifade ederek, “Gençlerbirliği’nin 100. yaşında layık olduğu yere ulaşması için hız kesmeden çalışıyoruz. Gençlerbirliği çok özel bir takım. Kulübümüz Cumhuriyet ile yaşıt, Cumhuriyet’in takımı. Kuruluşunun 100. yılında Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durum Türk sporuna yakışmıyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, tüm sivil toplum kurumu yöneticileri ve Ankara iş dünyası ile Ankaralıları bu diriliş sürecinde desteğe davet ediyoruz” diye konuştu.
Gençlerbirliği’nin ancak böyle bir kenetlenme ile layık olduğu yere getirilebileceğini ifade eden ŞanserKadooğlu şunları söyledi: “Yeni teknik direktörümüz ve ekibi, takıma büyük katkı sağlayacak. Altyapımızda birbirinden önemli futbolcularımız var. Genç milli takımlara çağrılan çok sayıda futbolcumuz var. Başta Fenerbahçe, Galatasaray olmak üzere büyük kulüplerimiz bu oyuncularımızı takibe aldı. Geleceğin Arda Güler’leri, İrfan Can’ları yine Gençlerbirliği altyapısından çıkacak. Gençlerbirliği’nin yarınları güvence altında. Bu dev kulüp geçmişteki yönetimlerin yanlış politikaları yüzünden bu hale geldi. Şimdi bunu toparlayacağız. Gençlerbirliği tarihinde ikinci kez büyük bir mali krize girdi. İlkini kıymetli iş insanı merhum Vehbi Koç sayesinde atlatmıştı. Şimdi de inşallah bu krizi güç birliği yaparak hep birlikte atlatacağız. Elimizi taşın altına koyduk ama yetmiyor. Tüm sporseverleri ve Ankara’yı Gençlerbirliği’ne sahip çıkmaya çağırıyoruz.”

“GEÇMİŞTEKİ BAŞARILARIMIZI TEKRAR YAŞAYACAĞIZ”

Gençlerbirliği’nin yalnız bırakıldığını dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı ŞanserKadooğlu “Gençlerbirliği kurulduğu günden beri Türk sporuna değer kazandırdı, hala da kazandırmaya devam ediyor. Kulübümüz, Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olmuştur. Centilmenliği, başarıları ve altyapı çalışmaları ile hep örnek takım olduk. Gençlerbirliği Spor Kulübü büyük hedefleri olan bir camiadır. Bu zor zamanları atlattıktan sonra hedefi Süper Lig’e çıkmak ve Avrupa Kupaları’na katılmaktır. Geçmişte olduğu gibi yeni başarılara imza atıp müzemize yeni kupalar ekleyeceğiz” diye konuştu.

Başa dön tuşu