DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşet

Sedef’e Yemeğe Bekleriz

‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’in ikinci bölümü yine ünlü isimleri ve lezzetli yemekleri keyifli sohbetler eşliğinde izleyici ile buluşturuyor.  Programın bu haftaki konukları  Esra Erol, Belçim Bilgin ve Levent Can, Sedef İybar’ın iştah kabartan eşsiz yemeklerinin tadına baktılar.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de, ‘Sedef İybar’ imzalı yemekli sohbet programı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ bugün saat 20.40’da yeni bölümüyle ekrana geliyor.

 

Birbirinden ünlü konuklar, lezzetli tarifler

 

Ünlü konuklar ve lezzetli yemeklerle, Sedef İybar’ın mutfaktaki eşsiz marifetleri keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara gelmeye devam ediyor. ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’in yeni bölüm konukları Esra Erol, Belçim Bilgin ve Levent Can. Ünlü isimlerin keyifli sohbetlerinin gerçekleştiği sofrada Sedef İybar imzalı mantarlı ve kıymalı tavuk ile limonlu ve Antep fıstıklı kek damaklarda iz bıraktı.

 

Sedef İybar’ın birbirinden ünlü konuklarla keyifli sohbetlerinin yer aldığı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ yeni bölümüyle bugün saat 20.40’da beIN GURME ekranlarında.

Başa dön tuşu