MagazinManşet

SELİM ERDOĞAN YENİ PROJESİYLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Benim Babam Bir Kahraman filmi için kamera karşısına geçti

Yeni filmi Benim Babam Bir Kahraman için kamera karşısına geçen Selim Erdoğan, filmde pesimist bir babaya hayat verecek.

Özünde ailesine çok değer veren ancak bazı hatalarından dolayı onlardan ayrı kalmış bu yüzden de kendini yiyip bitiren bir adamı canlandıran Erdoğan; “Filmde Kemal karakterine hayat veriyorum. Kemal, hatalarının farkında ve bunları düzeltmek için çaba sarf eden bir adam. Yaptığı iş ve kazancı belli ve sıkıntılı bir yaşamı var. Ancak ailesiyle beraberken bu sorunlar anlayışla çözülüyor. Arkadaşlarıyla ilişkisi ise samimiyet ve dürüstlük üzerine kurulu. Bu filmde seyirci sadece şunu bulur demek eksik olur. Temelinde yokluğun ve dertlerin içinde samimiyeti, fedakârlığı dayanışmanın kıymetini görecek diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Bu proje için yoğun bir hazırlanma süreci yaşadığını anlatan Erdoğan; “Her role hazırlanırken yaptığım gibi bana verilen senaryonun ve yönetmenin benden istediği anları daha önceki rollerimden mümkün olduğunca ayırarak samimi bir şekilde seyirciyle paylaşma çabasında oldum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu