Manşet

Tesettür İkili Takım Modelleri

Tesettür giyimde alt giyim ve üst giyim kombinlerini kendiniz yapabileceğiniz gibi takım olarak sunulan ikili takım modellerini de satın alabilirsiniz.

Gömlek, kazak, sweatshirt, kadın tesettür bluz modelleri gibi çeşitli üst giyim ürünleri ile birlikte etekler veya pantolonları çok şık bir şekilde kombinleyerek sizler için hazır hale getiren Melike Tatar, hem karar vermekte zorlananlara yardımcı oluyor hem de kombin yapmaya zamanı olmayanlara!

Tesettür ikili takım denilince akıllara ilk gelen belki de resmi takım elbiseleri. Ancak hem spor hem klasik, hem abiye hem casual çeşitli modeller ile her yaş grubuna, her tarza ve her ortama uygun ürünler çeşitli model, desen ve renk seçenekleri ile Melike Tatar’ da sizleri bekliyor.

Tesettür Takım Rahatlığı Melike Tatar’ da!

Genç tesettür kombinleri daha çok pantolon ve tunik olarak görülse de yetişkin grubunda takım elbise, ceket- pantolon ve etek ceket tesettür takımlar da oldukça yaygındır. Melike Tatar olarak, iş hayatında klasik kıyafet giyen veya klasik kıyafeti benimseyen bayanlar için birbirinden şık iki parçalı takım elbise çeşitleri sunuyoruz. Spor giyim takımları veya rahat kombinler de takım olarak üretilmekte olup, size rahatlık hissi yaşatmak için tasarlanmıştır. Evde, misafirlikte, piknikte, spor yapar iken veya her türlü outdoor aktivitenizde en rahat tesettür takım kombin modelimizi tercih edebilirsiniz. Kapüşonlu, dantel detaylı, cep detaylı gibi çeşitli modellerimizden dilediğiniz stili seçebilirsiniz.

Takım elbiselerin tesettür kombinleri abiye tarzında da üretilmektedir. Modellerimiz sizi gecenin yıldızı yapıyor! Son derece şık takım elbise modellerini nişan, kına, sünnet düğünü, düğün, söz, yemek, iş toplantısı gibi çeşitli özel gün ve davetlerde tercih edebilirsiniz. Fırfırlı, bağcıklı, zarif düğmeli detaylar, düz ya da ceket tarzı kombinleri dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz.

Tesettür İkili Takım Modellerinde Renkler

Tesettür ikili takım modellerinde siyah, beyaz, mavi, camel, lacivert, kırmızı, bordo, bej, krem, kahverengi, yeşil, sarı, turuncu gibi çeşitli renk seçenekleri mevcuttur. Bunun yan ısıra birçok çeşitli renkleri de ikili takımlarda görebilmeniz mümkündür.

Her yıl değişen moda renkleri dolayısı ile tesettür takımlarında da renkler günden güne çeşitlilik kazanmaktadır. Melike Tatar ile modayı yakından takip etmenize gerek kalmıyor. Çünkü Melike Tatar sizler için güncel moda dünyasını analiz ederek ona uygun tasarımlar ile karşınıza çıkıyor. Bu sayede sizler için hem memnuniyet hem kolaylık sağlamış oluyor. Birbirinden farklı renkte, desende ve modelde olan Melike Tatar tesettür takımlarını web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Tesettür Takımları Kombin Fikirleri

İkili tesettür takım modellerinizi seçtikten sonra bir sonraki aşama başörtüsü ve aksesuar seçimidir. Tesettür takımlarınızı seçtikten sonra takımınıza uygun renkte, kumaşta ve tarzda başörtüsü seçmeniz gerekmektedir. Kıyafetleriniz ne kadar şık olur ise olsun tesettür giyimde eşarp veya şallar son derece dikkat edilerek seçilmelidir ki kıyafetin şıklığı bozulmasın.

Sade bir ikili tesettür takımı seçtiyseniz şal veya eşarp modellerinizi desenli seçebilirsiniz. Sadeliğinize ufak bir hareket etmek oldukça hoş görünecektir. Ancak takım gibi başörtüsünde de desensiz tek renk seçim yapmak da sadeliğin zarifliğini ortaya çıkaracağı için doğru bir seçim olacaktır. Fakat detaylı, desenli bir takım seçiyor iseniz mutlaka düz ve sade başörtüsü modelleri seçmelisiniz. Aksi takdirde karmaşık bir görüntüye sebep olabilirsiniz.

Melike Tatar ile tarzınıza en uygun kıyafetleri uygun fiyata web sitemizde ve mağazamızda bulabilirsiniz. Çeşitli zevklere göre ürettiğimiz her türlü üst, alt, ikili takım, elbise, şal ve aksesuar modellerimizden dilediğinizi sipariş verebilirsiniz.

Melike Tatar Etek Ceket Tesettür Takım

Tesettür giyime en uygun etek ceket ikili takımlar Melike Tatar’ da sizler ile buluşuyor. Günlük hayatta kullanabileceğiniz etek ceket tesettür takımların yanı sıra özel günlerde, toplantılarda da tercih edebileceğiniz şık tesettür takımları farklı renk ve beden seçenekleri ile Melike Tatar’ da! Web sitemiz üzerinden dilediğiniz gibi tüm ürünlerimizi inceleyebilir, beğendiğiniz modelleri online bir şekilde kolayca sipariş edebilirsiniz.

Başa dön tuşu