EkonomiGündemManşet

TÜGİAD ANKARA ÜYELERİ EKONOMİ BEKLENTİLERİ VE SEÇİM SENARYOLARINI DEĞERLENDİRDİ

TÜGİAD ANKARA ÜYELERİ EKONOMİ BEKLENTİLERİ VE SEÇİM SENARYOLARINI DEĞERLENDİRDİ

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi üyeleri “TÜGİAD Ankara MeetUp” etkinliğinde bir araya geldi. Ekonomist Mert Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte dünya ekonomisi, Türkiye ekonomisi ve seçim senaryoları değerlendirildi.

Ev sahipliğini TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Dalgıç’ın üstlendiği organizasyon, TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel ve dernek üyelerinin katılımıyla WalkInn’de gerçekleşti.

“Üyelerimizin iş gelişimine katkıda bulunuyoruz”

 TÜGİAD Ankara Şubesi tarafından ilk kez düzenlenen etkinliğin gelenekselleşerek yılda birkaç kez tekrarlanacağını belirten TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Dalgıç, “Bu etkinlikle hem üyelerimizin uzmanların gözünden ekonomik gündem konusunda bilgi sahibi olmasını hem de üyelerimiz arasındaki iş birliğini arttırmayı hedefledik. TÜGİAD olarak üyelerimizin iş gelişimlerine katkıda bulunmaya ve ticari ilişkilerini desteklemeye büyük önem veriyoruz” dedi.

Dalgıç, toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade ederek “TÜGİAD Ankara MeetUp etkinliğimiz beklediğimizin çok üzerinde bir katılımla gerçekleşti. Bu organizasyonu 2-3 ayda bir farklı konu ve konuklarla tekrarlayacağız. Üyelerimizi ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmeler konusunda bilgilendirmeye ve güncel tutmaya her zaman öncelik veriyoruz. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde yurt dışı yatırımlarını sağlıklı yönlendirebilmeleri için Avrupa ve dünyadaki fırsatlar hakkında da etkinliklerimiz olacak. Üyelerimizin küresel iş dünyasıyla iş birlikteliklerinin gelişmesiiçin birçok projeye imza atacağız” açıklamasında bulundu.

Söyleşinin ardından kokteyl ile devam eden etkinlikte üyeler iş ve yeni dönem projeleri hakkında sohbet etme imkanı buldu.

Başa dön tuşu