Manşet

Tunik Modelleriyle Günlük Giyimde Şıklığınızı Konuşturun!

Tunik modelleri, tesettür giyimin en sık tercih edilen parçaları arasında yer alıyor. Konforlu kullanımları ve geniş tarz yelpazeleri ile özellikle de ne giyileceğinden emin olunmayan günlerde kurtarıcı görevi gören tunikler, dört mevsim tercih edilebiliyor.

Siz de yeni sezonda gardırobunuza tarzınıza uygun tunik modelleri dahil edip günlük giyimde şıklığınızı konuşturmak istiyorsanız, bu yazıda paylaşacağımız önerilere göz atabilir, kendinize en uygun stili kolayca bulabilirsiniz!

İşte günlük giyimin kurtarıcısı tesettür tunikler:

Spor Tunikler

Tunik

Eğer sportif bir tarzınız varsa, hem konforlu bir kullanım yakalamak hem de şıklığınızdan ödün vermemek için spor tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Fotoğraftaki gibi bir modeli, ister kot pantolon ister eşofman altı ile kombinleyebilir, spor – şık bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kot Tunikler

Kot Tunikler

Kot, pek çok kadın için vazgeçilmez bir kumaş. Siz de kot şıklığının yerini hiçbir şey tutmaz diyenlerdenseniz, gardırobunuzda en azından bir tane kot tunik modeli olmalı. Günlük giyimde eforsuz bir şıklık yakalamak istiyorsanız, fotoğraftaki gibi sade ama dikkat çekici bir kombin oluşturabilirsiniz.

Yazlık Tunikler

Salaş Tunikler

Yaz ayları geldiğinde rahatlıkla giyebileceğiniz tiril tiril kıyafetler arıyorsanız, yazlık tunik modellerini değerlendirebilirsiniz. Günlük giyimde pek çok kıyafetinizle uyum yakalayacak olan bu parçalar, günlük gezmeden ofis ortamına kadar pek çok yerde tercih edilebilir.

Kışlık Tunikler

Kışlık Tunikler

Tuniklerin dört mevsim kullanılan parçalar olduğunu yazının başında da belirtmiştik. Kış aylarında hem sizi sıcak tutacak, hem de kombinlerinizi mükemmel şekilde tamamlayacak kışlık tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Fotoğraftaki gibi pelüş model bir tunik, hem evde hem dışarıda rahatlıkla değerlendirilebilir.

Desenli Tunikler

Desenli Tunikler

Eğer renkli bir tarzım var ve bunu bulunduğum her ortamda yansıtmaktan hoşlanırım diyenlerdenseniz, renkli ve desenli tunik modelleri ile göz alıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Fotoğraftaki gibi havalı bir modeli, basit parçalar ile kombinleyerek dikkat çekici bir sokak şıklığı yakalamanız mümkün!

Bu tesettür tunik modellerini ve tesettür giyimde trendlere damgasını vuran daha pek çok özgün parçayı, her tarza hitap eden zengin ürün kataloğuyla Pazarium markasının online mağazasında inceleyebilir, bu sezon tarzınızı baştan yaratabilirsiniz!

Başa dön tuşu