GündemManşet

Tunik Nedir?

Tunikler uzun boylu ve bol kesimli kadın gömleklerine denir. Pantolon, tayt ile kombinler yapılabilen kullanışlı bir gömlek türüdür. Genellikle tesettürlü hanımların sıklıkla tercih ettiği bir kıyafettir. Bunun başlıca sebebi bol olmasıdır.

Büyük Beden Tunik

Vücut hatlarını gizlemesi ve içinde rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlaması tuniğin tercih edilmesinde önemli rol oynar. Aynı zamanda her mevsim için farklı modellerde tunikler alabilirsiniz. Böylece mevsim fark etmeksizin istediğiniz pantolon, tayt ile göz kamaştıran kombinler yapmanız mümkün hale gelmektedir. Tunikler gerek günlük hayatınızda gerek iş hayatınızda size kolaylık sağlayacak şık kıyafetlerdir. Her bedenini rahatça bulabileceğiniz bir kıyafettir. Büyük beden giyen hanımların da dilediğince tunikler seçerek şık kombinleri ile adeta bir yıldız gibi parlamaları mümkündür.

Tunik nasıl seçilir?

Şimdi ise gelelim hanımlar tarafından sıkça sorulup, merak edilen bir diğer konuya. ‘’tunik nasıl seçilir?’’ Tunik seçerken dikkat etmeniz gereken bazı başlıklar vardır. Gelin hep beraber bu başlıklara kısaca göz atalım.

Modayı takip edin!

Biliyorsunuz ki bütün kıyafet seçimlerinde modayı takip etmek çok önemlidir. Modaya ayak uydurarak çok daha şık görünmeniz mümkündür. Sitemizdeki tuniklere göz atarak en yeni moda tunikleri seçebilir ve gönül rahatlığıyla kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Modası geçmiş tunikleri tercih etmek şıklığınızdan ödün vermeniz anlamına gelir. Modaya uygun, trend renkleri ve modern kesimleri tercih etmeniz kesinlikle yararınıza olacaktır.

Doğru Rengi seçin!

Tunik seçimlerinizde önem vermeniz gereken bir diğer husus kesinlikle renk seçimini doğru yapmaktır. Tercih ettiğiniz tuniğin girdiğiniz her ortama ve kombine uyum sağlamasını istiyorsanız bu konuda seçici olmanız gerekecektir. Bu konuda yapabileceğiniz ilk şey dolabınıza bakıp hangi renklerin ağırlıkta olduğunu tespit etmektir. Bu yöntem sayesinde kendiniz için uygun rengi bulabilirsiniz. Eğer herhangi bir fikir sahibi olamadıysanız, uçuk renklerden uzak durmanız yararınıza olacaktır. Nötr renkleri seçerek, tercih ettiğiniz tuniğin kolaylıkla her kombine uyum sağladığını görebilirsiniz.

Size uygun olan tarzı belirleyin!

Biliyorsunuz ki herkesin kendine özgü bir tarzı vardır. Bazı insanların daha çok spor tarzda giyinmekten hoşlanır ve spor kıyafetleri tercih eder. Bazıları ise daha gösterişli ve şık tunikleri tercih etmektedir. Bu noktada tarzınız konusunda fikir sahibi olmanız gerekiyor. Giymekten keyif aldığınız ve sizin tarzınızı yansıtan tunikler, günlük hayatınızda kendinizi iyi hissettirecektir. Tarzınız konusunda aklınızda soru işaretleri var ise LilasXXL sitesindeki tunikleri inceleyerek kendi tarzınıza en yakın tuniği seçebilirsiniz.

Kumaş Seçimine dikkat edin!

Son zamanlarda sağlıklı ve doğal kumaşlardan yapışmış kıyafetleri seçmek trend haline geldi. Kendiniz için şık ve kaliteli bir tunik seçmek istiyorsanız, kesinlikle doğal ve sağlığınızı tehdit etmeyen kumaşlardan yapılmış tunikleri tercih etmelisiniz. Kalitesiz ve sağlığınız için uygun olmayan kumaşları seçmeniz durumunda, deri yoluyla vücuda alınan kimyasallar sağlığınızı kötü yönde etkileyecektir. Aynı zamanda gün içinde sizi rahat hissettirecek kumaşları seçmeniz konforunuzu arttıracaktır. Ek olarak sizi terleten kumaşlardan kaçınmanız gerekir . Sitemizdeki tunikleri inceleyerek kendiniz için kaliteli ve sağlıklı parçalar seçebilirsiniz.

Tunik boyuna dikkat edin!

Tunik seçmeden önce dikkat edilmesi gereken önemli bir noktadır. Çok uzun tunikler seçmeniz durumunda yaşınızın olduğundan fazla gösterebilirsiniz. Diz altına inmeyen tunikleri seçmeniz daha genç ve modern gözükmenizi sağlayacaktır. Altına giydiğiniz pantolon veya taytı gizlemeyecek uzunlukta tunikler seçmeniz çok daha şık gözükmenizi sağlayacaktır.

Büyük Beden Tunik Seçimini Nasıl Yapmalısınız?

Her bedenden her yaştan hanımların ilgisini çeken tunikler artık vazgeçilmezimiz oldu. Genellikle büyük beden seçimi yapanlara şişman damgası vurulsa da, bu çok yanlış bir algıdır. Bedenlerin sadece birer sayı olduğunu kafamızda netleştirmemiz gerekiyor. Bütün kadınlar şık olmayı ve tüm gözlerin üstünde olmasını ister. İstediğimiz şık görüntüyü yakalamak için bedenimizi tanımamız çok önemlidir. Öncelikle vücudunuzdaki hoş yerleri ön plana çıkarmanız gerekecektir.Bunun için bedenize en uygun tuniği seçmeniz yararınıza olacaktır. Bu noktada Lilas size oldukça yardımcı olacaktır. İstediğiniz modellerde, istediniz desenlerde, dilediğiniz tuniği uygun fiyatlarda satın alarak göz kamaştırıcı bir görüntü elde edebilirsiniz.

Büyük Beden Tunik Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Unsurlar

Renk seçimi

Büyük beden tunik seçimleri yaparken renk seçimlerinize dikkat etmelisiniz. Fakat hepsinden önce sizin bu soruyu kendinize sormanız gerekiyor. Hangi rengi kendinize yakıştırıyorsanız onu giymeniz çok daha doğru olacaktır. Bunlara rağmen renk seçmek konusunda kararsızsanız ve yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız işte size tavsiyeler. Olduğunuzdan daha zayıf gözükmek istiyorsanız, aynı zamanda zarif bir görünüş yakalamak istiyorsanız siyah rengini tercih edebilirsiniz. Eğer her kombine her ortama uyum sağlamak ve ışıl ışıl gözükmek istiyorsanız.Nört renkleri tercih etmek işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Tunik modelleri

Tunikler karşımıza sade tunikler ve desenli tunikler olarak karşımıza çıkabilirler. Birbirinden farklı kumaşlardan, desenlerden, kesimlerden oluşan tunikler seçim yapma konusunda sizlere çeşitlilik sağlayacaktır. Fırfırlı, şifon ve payetli bir görünüme sahip olmak istiyorsanız tüm aradıklarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda uzun abiye tunik modelleri de hanımlar tarafından sıkça ilgi görüyor. Bütün bu modelleri gözden geçirip karar vermek istiyorsanız , Lilas XXL’ı ziyaret edebilirsiniz.

Beden Kompleksini yıkın

43 beden ya da 53 beden, bunlar sadece sayıdan ibarettir. Bazı insanlar tarafından tuniklerin kilolu kıyafeti olduğu söyleniyor. Tuniklerin kilolarınızı saklamakta yardımcı olduğu doğru bir bilgidir. Fakat ‘’tunikler şişman kıyafetdir’’ demek oldukça yanlış bir davranıştır. Tunikler estetik gözükmenizi sağlayacak her bedenden kadının tercih ettiği bir kıyafettir. Doğru seçimleri yaparak bir yıldız gibi parlamanız ve tüm gözleri üstünüze çekmeniz olasıdır. İnsanların ne dediğini umursamayın ve kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin.

Başa dön tuşu