GündemManşetSpor

ÜNLÜ İSİMLER VODAFONE PARK  PENALTI CHALLENGE’DA BULUŞTU 

ÜNLÜ İSİMLER VODAFONE PARK  PENALTI CHALLENGE’DA BULUŞTU 

Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da bir araya geldi. Etkinliğe Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı. Heyecanlı anlara sahne olan challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı.

 Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da (meydan okuma) buluştu. Köstendil ve Boz’un liderlik ettiği iki takımın mücadelesine sahne olan etkinliğe, Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı. Ceza sahası içinde sırayla penaltı atışı yapan takımlar, en yüksek puanı almak için kıyasıya yarıştı. Heyecanın doruk noktaya çıktığı challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı.

 Penaltı challenge’a katılmaktan keyif aldığını belirten Erkan Kolçak Köstendil,“Futbol, erkek oyunu değil, mücadele oyunudur ve kadınlar bizden çok daha iyi mücadele ediyorlar” diye konuştu.

Müge Boz ise “Kadınlara fırsat verilirse birçok alanda büyük başarılara imza atabileceklerine inanıyorum. Birbirimizi desteklemek ve ilham vermek için el ele yürümeliyiz. Bugün bu çalışkan ve azimli kadınlarla beraber futbol çatısı altında birleştiğim için çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

 

 

Vodafone hakkında

Avrupa ve Afrika’nın en büyük teknoloji iletişimi şirketi olarak, kendi ölçeğinde benzersiz bir konuma sahibiz. İnovatif yaklaşımımız, teknolojimiz, bağlantı hizmetlerimiz, platformlarımız, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile bireylerin yaşam, kurumların çalışma şekillerini dönüştürüyoruz. 

21 ülkede mobil ve sabit ağlar işletiyor, 47 ülkede daha mobil ağlarda iş ortaklıkları yürütüyoruz. 30 Eylül 2022 itibarıyla, 300 milyondan fazla mobil müşterimiz, 28 milyondan fazla sabit genişbant müşterimiz ve 22 milyon TV müşterimiz bulunuyor. Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında dünya lideri bir şirket olarak, 150 milyonu aşkın cihaz ve platformu birbirine bağlıyoruz. 

2022’de 15. yılını kutlayan M-Pesa ile Afrika’da finansal teknoloji alanına köklü değişiklikler getirdik. Bugün 50 milyondan fazla kişinin finansal hizmetlere güvenli, uygun maliyetli ve uygun bir şekilde erişmesini sağlayan M-Pesa, bölgenin en büyük finansal teknoloji platformu haline geldi.

Daha iyi bir gelecek hedefiyle, bireylerin yaşam kalitesini artıran, kritik sektörlerde dijitalleşmeyi sağlayan, kapsayıcı ve sürdürülebilir dijital toplumları mümkün kılan teknolojileri sunuyoruz.

2040 yılına kadar değer zincirimiz genelinde net sıfır emisyona ulaşmak ve çevresel etkimizi azaltmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde, müşterilerimize de 2030 yılına kadar 350 milyon ton karbon emisyonunu azaltmada yardımcı oluyoruz. Ayrıca, şebeke atıklarımızın yüzde 100’ünü yeniden kullanma, yeniden satma ya da geri dönüştürme hedefimiz doğrultusunda, cihaz atıklarının azaltılmasına yönelik aksiyonlarımıza devam ediyoruz. 

Toplumsal ve ekonomik gelişmede bağlantı ve dijital hizmetlerin önemli rol oynadığına inanıyor; bir yandan sağlık, eğitim ve tarımda dijitalleşmenin sağlanması, bir yandan da daha temiz ve güvenli şehirler yaratılması için kamu otoriteleriyle işbirliği yapıyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz, başta Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ’ler) olmak üzere tüm kurumların dijitalleşmesini destekliyor. 

Kapsayıcılık stratejimiz doğrultusunda internete ve dijital becerilere erişimin yanı sıra eğitim, sağlık ve finans alanında da erişimi mümkün kılan ürün ve hizmetler sunarak hiç kimsenin geride kalmaması için çalışıyoruz. Diğer yandan, hizmet verdiğimiz müşteri ve toplumları yansıtan, çeşitliliğe dayalı ve kapsayıcı bir işgücüne sahip olmayı önemsiyoruz. Daha fazla bilgi için www.vodafone.com adresini ziyaret edebilir, @VodafoneGroup Twitter hesabımızı takip edebilir ve www.linkedin.com/company/vodafone adresinden LinkedIn bağlantısı kurabilirsiniz.

Başa dön tuşu