GündemMagazinManşet

Ünlü manipülatör Enver Çevik medyaya girdi

Enver Çevik, Nesim Malki Cinayeti’nde `Tetikçi’ olduğu öne sürülen tutuklu sanık Burhanettin Türkeş’in oğlu Tayyar Türkeş’in sahibi olduğu BursaTV’ye ortak oldu…

Ekonomi Manşet’in haberine göre Çevik, kardeşlerin basına ilgisi sürüyor. Daha önce borsa sitesi satın alarak internet medyası sahibi olan ünlü manipülatör Enver Çevik, şimdi de Bursa’nın önemli televizyon kanallarından biri olan BursaTV’ye ortak oldu.

Evet, Enver Çevik televizyon dünyasına da el attı. Yıllardır borsada yaptığı manipülasyonlarla gündeme gelen ve birçok küçük yatırımcının mağdur olmasına neden olan Enver Çevik, şimdi de BursaTV’ye ortak oldu.

Borsa çevrelerinde yaptığı manipülasyonlar kadar şirketlerindeki ortaklıklarıyla da gündeme gelen Enver Çevik’in yeni ortağı da Bursa’nın gündemde olan iş adamlarından biri.

GEÇMİŞTE NE OLMUŞTU?
Bursa TV 2000’li yıllarda çok popüler olan Tayyar Türkeş’e ait. Tayyar Türkeş adını Türk kamuoyu il kez Nesim Malki cinayetiyle duydu.

Tayyar Türkeş’e, Erol Evcil’in `Azmettirici’ olarak yargılandığı Nesim Malki Cinayeti’nde `tetikçi’ olduğu öne sürülen tutuklu sanık Burhanettin Türkeş’in oğlu…

Tayyar Türkeş de 2001 yılında gözaltına alınmıştı. Yalova Yolu üzerinde bulunan İbrahim Sönmez’e ait tekstil fabrikasının hisselerini haksız yere elde etmek suçundan uzunca bir süre aranan Tayyar Türkeş, daha sonra gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılmıştı.

Başa dön tuşu