Gündem

Veli Reşat Kayalı’dan İYİ Parti aday adaylarına tam destek…

Veli Reşat Kayalı’dan İYİ Parti aday adaylarına tam destek…

Veli Reşat Kayalı tarafından düzenlenen 28. Dönem İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekilliği aday adayları tanıtım toplantısı Keçiören Melih Gökçek parkı içerisinde bulunan ÇEFT Restaurant’ta gerçekleştirildi…

Neşeli bir iftar yemeğine davetlisiniz sloganı altında “İyiler ailesine”  mensup 250 İYİ Partili ve Ankara 2. bölge Milletvekili aday adaylarını kapıda hoş geldiniz diyerek karşılayan Veli Reşat Kayalı büyük bir misafirperverlik örneği sergiledi.

Bilindiği üzere 14 Mayıs Milletvekili seçimleri için “Ankara 2. Bölge İyi Parti” Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları yapılmıştı. Dün akşamki İyi Partililerin iftar yemeğinde ise 13 milletvekili aday adayı kendilerini “İyiler Ailesine” tanıttılar.

Veli Reşat Kayalı yaptığı açıklamada; “Hem iftar yemeği verdik hem de aday adaylarımızı destek sözü verdik. 13 adayın içlerinden en İYİlerini partimiz olarak Pazar günü tercih edeceğiz. 2 Nisan’da yapılacak Temayül yoklamasının ardından adaylarımız belli olacaktır. Bu bir yarış kim güçlü ise ipi o göğüsleyecektir” şeklinde konuştu.

12 Aday adayı tek tek kürsüye gelerek İyi partili katılımcılara kendilerini tanıtırken, neden milletvekilliğine aday olduklarını da anlattılar.

Aday adayları ile toplu fotoğraf çekilmesinin ardından; İftar yemeği sonrası Veli Reşat Kayalı her adaya başarılar dileyerek tüm misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

Başa dön tuşu