Manşet

Yazın Enerjisini Yakalayın: Sezonun Öne Çıkan Trendleri

Mevsimler geçerken, dolaplarımızdaki renk renk kıyafetlerin enerjisi bizi daha da pozitif yapıyor. Türkiye’de hazır giyimin öncüsü Koton, yeni sezona eksiksiz bir şekilde girmek isteyenler için, 2021 ilkbahar ve yaz sezonuna damgasını vuracak şık tasarımlarla öne çıkıyor.

Yaz modasından kıyafetler

Doğanın tüm renklerini içeren, ince detaylarıyla sizi bir adım öne çıkaracak ve her ortamda şık stilinizi öne çıkaracak konseptlere sahip birbirinden iddialı ürünler Koton’da yer alıyor. Markanın yeni sezon ürünlerinin yanı sıra, online satış mağazasında ayrıca ünlü modacıların ve isimlerin kreasyonlarının yer aldığı özel yeni sezon ürünleri de sizi bekliyor.

2021 ilkbahar ve yaz renklerini yansıtan şık elbiseler, tiril tiril pantolonlar, size rahatlık ve şıklığı bir arada yaşatacak sweatshirt ve tişört, Koton’da moda tasarımcılarının özel koleksiyonunda yer alıyor.

Yeni sezonda hangi trendler öne çıkıyor?

Yeni sezon trendlerinden

Moda Kıyafetler işinin öncüsü Koton’da kadın ve erkek giyim ürünlerine ek olarak genç kız, çocuk ve bebek için giyim ürünlerine ek aksesuarlar sizi bekliyor ve dört mevsim sizi tamamlayacak, şık kombinler oluşturmanızı sağlayacak iddialı parçalar bulunuyor. Koton’da sezonun öne çıkan trendleri arasında Arzu Sabancı, Melis Ağazat ve Ebru Şallı gibi isimlerin imza attığı tasarımlar yer alırken, OLE Genç Kız ve Yaşama Saygı konseptli ürünler de ilgi görüyor. Peki Koton yeni sezon ürünlerinde öne çıkan ürünler içinde neler var? Arzu Sabancı kreasyonunda balıkçı yaka oversize kazak ve kapüşonlu uzun kollu etnik desenli kazak öne çıkarken, Melis Ağazat imzalı ürünlerde pileli midi etek ve bisiklet yaka sweatshirt gibi seçenekler var. Hayatında spora geniş yer verenler için, Ebru Şallı Koton koleksiyonunda spor sütyeni, basklıı sweatshirt ve özel tayt modelleri yer alıyor. Bu konseptlerin dışında Koton’da Yaşama Saygı, Ole Genç Kız ve diğer temalara sahip ürün gruplarına göz atarak, ihtiyacınız olan ürünleri keşfedebilirsiniz.

Sizin yansıtan renkler ve modeller

Etekler ve Kazaklar 2021 Koleksiyonu

Geniş ürün skalası ile erkek ve kadın giyimde alt ve üst giyim başta olmak üzere, dış giyim, iç giyim, ev ve spor giyim konseptlerinde herkese hitap eden alternatifler sunan Koton, her stile yön verecek iddialı tasarımlar sunuyor. 365 gün indirimin yer aldığı online satış mağazasında, geçiş mevsimlerinin en sevilen giyim ürünlerinden kazaklarda sadece 29,99 TL’den başlayan fiyatlar, dış giyimde ise yüzde 70’e varan oranda indirimlerle Koton, giyimde ilk seçenek. Siz de iyi giyinmek, kaliteden ödün vermezken aynı zamanda bütçe dostu seçimler yapmak istiyorsanız Koton yeni sezon ürünlerine göz atabilirsiniz.

Yaz Modasından Alışveriş Keyfi

Birbirinden iddialı şık giyim ürünlerinde, 2021 ilkbahar ve yaz modasına yön verecek göz alıcı dizaynlarla öne çıkan konseptler Koton’da. Online alışveriş ayrıcalığı ile renk, beden ve fiyata göre filtrelendirme yaparak hoşunuza giden ürünleri sepetinize ekleyebilir, dakikalar içinde satın alabilirsiniz.

Başa dön tuşu