GündemMagazinManşetSağlık

YELDA BAŞARANDAN BAYRAMA ÖZEL PİŞMAN ETMEYEN BESLENME ÖNERİLERİ

YELDA BAŞARANDAN BAYRAMA ÖZEL PİŞMAN ETMEYEN BESLENME ÖNERİLERİ

Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı yelda başaran Artemis yayınların dan çıkan ‘’Oturduğunuz Yerde Zayıflamak İster misiniz ?Adlı kitabı ile dikkatleri üzerine çektikten sonra şimdi de  ‘’Yelda Başaranla iyi yaşam sanatı adlı hürriyet kelebek magazineki köşesinde ki sağlıklı yaşam üzerine yazdığı yazılarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bayramda da sağlıklı ve dengeli beslenmek aslında hiç de zor değil !

 

Bayramda kilo almamanın sırrı ikramlara ‘’HAYIR’’  diyebilmekten geçiyor diyen yazar Bayramda ikram edilen hangi tatlıların Masum ikramlıklar hangilerinin tüketildikten sonra ‘PİŞMANLIK ‘’ hissi oluşturan Pişman eden tatlılar olduğunu belirterek bayramda nasıl beslenilmesi gerektiği konusunda  çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bayram mutlu olmak mutlu etmek demektir.Eğer ki siz Bayram ziyaretlerinde ev sahibi tarafından ikram edilen her Tatlıyı ‘’Bugün şeker bayramı ,aman canım ne olacak ?’ Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek ev sahibine ayıp olmasın aman kimse kırılmasın  diyerek tüketirseniz sonrasında kilo alır yazın hayal ettiğiniz vücut ölçülerine sahip olamazsınız.

İşte o yüzden Nerde olursanız olun ister bayram ziyaretinde ister her hangi bir davette size sunulan ikramları tüketmeden önce hayalinizde ki vücut ölçülerini gözünüzün önünde canlandırın ve ‘’Hayır ‘’deme cesaretini gösterin.Aksi takdirde size sunulan ikramlar kilo almanıza sebep olduğu için Pişmanlık tatlıları olur ve Son pişmanlık da fayda etmez dedi.

Başa dön tuşu