EkonomiGündemMagazinManşet

Zihniniz İçin Tasarlanmış Ses”  EPOS BrainAdapt™

Zihniniz İçin Tasarlanmış Ses”  EPOS BrainAdapt™

Zihniniz İçin Tasarlanmış Ses” 

EPOS BrainAdapt™

Demant Group’un onlarca yıllık psikoakustik araştırmasına dayanarak kulaklık, hoparlör ve video çözümlerini, beynin doğal ses işleme yöntemini desteklemek üzere geliştiren EPOS; modern profesyonellere, öğrencilere ve oyun dünyasındakilere BrainAdapt™ teknolojisini sunuyor. Kullanıcıların zorlu ses ortamlarına kolayca uyum sağlamasına ve bilişsel yükü azaltmasına olanak tanıyan EPOS BrainAdapt™, üretkenliğini artırarak daha etkili ve verimli bir işitme deneyimi yaratıyor.

07.03.2023

Son birkaç yılda oluşan hibrit düzen iletişim kurma ve iş birliği yapma biçimlerimizi dönüştürdü. Tipik bir hibrit iş gününde insanlar, gürültülü bir ofiste çalışmaktan sanal bir toplantıya uzaktan bağlanmaya kadar sürekli değişen ses ortamlarına uyum sağlamak zorunda.  Ancak beyinlerimiz, kulaklıklardan ve hoparlörlerden çıkan yapay sesleri işlemek için tasarlanmadı. Tanınamayan sesler beynimiz tarafından gürültü olarak algılanıyor ve gürültü beyninizi strese sokarak yorulmasına neden oluyor. Kısacası kulağımızla duyarken beynimizle dinliyoruz.

Ses ve işitme teknolojileri konusunda dünya lideri Demant Group çatısı altında yıllardır işitme sağlığı üzerine çalışmalar yapan EPOS, beynimiz için en iyi koşulları sağlamak adına ince ve özenle ayarlanmış akustik ile gelişmiş algoritmaları kulaklık, hoparlör ve video çözümlerine entegre ediyor. Bu yaklaşımla geliştirdiği  bir grup öncü teknolojiye BrainAdapt™ diyen  EPOS, zorlu ses ortamlarında maksimum bilişsel performans sağlayarak beynin sesi işlemesi için harcadığı süreyi ve enerjiyi en aza indiriyor. Odaklanmayı artırmak ve dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak için tasarlanan EPOS BrainAdapt™ teknolojisi üzerine kurulu ses çözümleri; modern profesyonellerin yanı sıra öğrenciler, oyun dünyasındakiler, iletişimin kritik olduğu Formula 1, hava ve uzay trafiği gibi noktalarda da performansı artırıyor.

Demant Group’un onlarca yıllık psikoakustik araştırmasına dayanarak, beynin nasıl ve ne zaman en iyi performans gösterdiğine dair gerçekçi verilere sahip olan EPOS, BrainAdapt™ teknolojisi üzerine kurulu ürünlerle, geliştirilmiş hatırlama ve azaltılmış bilişsel yük ortaya koyuyor. Ekip iletişiminin gerektiği dijital ortamlarda zahmetsiz bir odaklanma yaratan EPOS BrainAdapt™ teknolojisi, her ekibin aynı anda net bir şekilde konuşabilmesi için yüksek kaliteli mikrofonlar kullanıyor.

Türkiye distribütörlüğü Bircom tarafından yürütülen EPOS BrainAdapt™ teknolojisinin tüm detaylarına  https://www.bircom.com/epos-brainadapt linki üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Bircom hakkında

Bircom, müşterilerinin ihtiyaç ve amaçlarına ‘iyi teknoloji’ deneyimi ile kavuşmasını hedefliyor. 49 yıllık deneyimi ile ürün ve hizmeti birlikte sunan Bircom, güçlü organizasyon yapısı ve 80’den fazla genç çalışanı ile net, çözüm odaklı ve verimli şirket kültürünü merkezine koyuyor. Bircom, ürün ve hizmetleriyle ekosistemine dahil ettiği müşterilerine satış öncesinde olduğu gibi sonrasında da tüm iletişim kanallarını açık tutarak onlara kesintisiz çözümler üretiyor. Bircom, tüm bu süreçlerini ISO 10002 müşteri deneyimi standartları ile esnek, objektif ve tarafsız bir şekilde oluşturuyor ve müşterilerinin kişisel verilerinin gizliliğine saygı duyuyor. Bircom, müzik ve ses tutkunları için tüketici elektroniğinin önde gelen dünya markaları Sennheiser, Bang & Olufsen, Klipsch, KEF, EarFun, NAD, EPOS, Bluesound, Audioengine, Astell&Kern ve Oehlbach gibi kulaklık, hoparlör, müzik çalar ve ses sistemlerinde teknoloji lideri olan şirketlerin Türkiye distribütörüdür. Temsil ettiği küresel markaların ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, kurulum ve satış sonrası hizmetleri Bircom tarafından başarıyla sürdürülmektedir. Bircom, sahip olduğu güçlü satış kanalları üzerinden seçkin iş ortakları ile markalarının her yerde erişilebilir olmasını da sağlamaktadır. Bünyesindeki inovasyon merkeziyle bilişim alanında da çalışmalarını sürdüren marka, en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin sıralandığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 2007-2022 yılları arasında 9 kez listelenmiş, Avrupa ve Ortadoğu-Afrika bölgesinde ‘En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri’ listesinde de birçok kez yer alarak uluslararası başarısını tescil etmiştir.

www.bircom.com/

EPOS Hakkında

EPOS, ses ve işitme teknolojileri konusunda dünya lideri Demant Group bünyesinde kurumsal ses çözümlerinin yanı sıra  oyun ve havacılık alanında kulaklık üretimi yapan Danimarka merkezli bir şirkettir. Şirket, ürettiği ses çözümlerinde öncü ses teknolojisine dayanarak ses deneyimlerini mükemmelleştirmeyi, yenilikçi tasarım ve performans sunarak insan potansiyelini açığa çıkarmayı hedefler. Global pazarda 30 ülkede faaliyet gösteren Demant Group, 14 bin çalışanı ile yıllık 14 milyar Danimarka Kronu ciro üretmektedir. Yenilikçi ses geliştirme teknolojileri ile EPOS, mükemmel işitmenize ve duymanıza olanak tanır ve iş hayatınızdaki performansınızı çok daha yukarı seviyelere taşır. Müşterilerle konuşmak, farklı saat dilimlerinde çalışmak, verimli bir şekilde iletişim ve iş birlikteliği yapmak, kusursuz ses deneyimi sunan ekipmanlarla ilgilidir. Kimsenin ya da hiçbir şeyin yanlış anlaşılmaması gereken bu durumlar için kesintisiz ses deneyimi sağlayan araçlar sunan EPOS, yenilikçi tasarım ve öncü sesi bir araya getiren teknolojisiyle insan potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışır ve üretir.

Başa dön tuşu