EkonomiGündemKültür & SanatManşetSağlıkSporTeknoloji

Baharın Ritmini Yakala!

Baharın Ritmini Yakala!

IN STREET Koşu Ayakkabılarıyla Baharın Ritmini Yakala!

 Nike, Adidas, Lumberjack, Vans, Converse, Puma, Reebook ve Lotto gibi dünyaca ünlü markaların en trend koşu ayakkabılarının yer aldığı IN STREET; kadın, erkek ve çocuklara uygun birçok model alternatifleriyle  baharın enerjisine uyum sağlıyor! 

 Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, koşu ayakkabısı koleksiyonuyla haftasonu yapılan doğa yürüyüşlerinde, sahil kenarında yapılan koşularda, hafif ve esnek taban yapısıyla konfor sağlıyor.

Nike’ın renk geçişli modelleri, Adidas’ın sadelikten ilham alınarak tasarlanan modelleri, Converse’nin severek tercih edilen kalın tabanlı ayakkabıları, Lotto’nun sezon trendleri ile uyum yakalayan renkleri kısacası kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak model alternatifleri IN STREET’te!

Trekking ve doğa yürüyüşlerinde iddialı olanlar içinse, Merrell’in vibram tabanlı  ürünleri güçlü taban yapıları ve yüksek zemin tutuş özellikleriyle koleksiyonda yer alıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları bir arada bulabileceğiniz IN STREET mağazalarında; KinetixLumberjackNikeDockers by GerliAdidasPumaReebokMaviConverse, Vans, Lotto, Merrell ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. IN STREET koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Başa dön tuşu