GündemManşet

CHP’Lİ DEMİR’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET!

CHP'Lİ DEMİR'DEN KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekilli aday adayı Mehmet Demir, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Vekil Adayı Demir:Kılıçdaroğlu ile aynı yolda yürümek şereftir, dedi.

CHP’li Milletvekilli aday adayı Demir, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanın Kemal Kılıçdaroğlu olacağını ifade eden Vekil Adayı Demir ziyaretinin ardından şu ifadeleri kullandı:
Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettik. Genel Başkanımıza samimi sohbeti ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yol arkadaşınız olmaktan onur duyuyorum.. Yolunuz yolumuzdur. Hep Birlikte Başaracağız.  Kılıçdaroğlu bilgili, kültürlü, tecrübeli bir devlet adamıdır. Kılıçdaroğlu her zaman adaletten, haktan, hukuktan, özgürlükten ve demokrasiden yanadır. Kendisi 84 milyonu kucaklayan, herkese umut olan, mazlumların ve mağdurların sesi olan, devlet yönetimini layıkıyla yapabilen tek kişidir. Kılıçdaroğlu,  her zaman adaletten yana olan, beşli çetenin en büyük korkulu rüyası olan bir kişiliktir. Bizler biliyoruz ki 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacak. Bizler 15 Mayıs sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. Prangalarımızdan kurtulacağız.” dedi.

Başa dön tuşu