DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlık

Yaşamlarını sokakta sürdüren evsiz vatandaşlar için hayır konseri

Her sene adını bir çok sosyal sorumluluk projelerinde söz ettiren ünlü ses sanatçısı Murat Beyaztaş sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar için yardım konserinde sahne aldı. Şef Onur Asım Şenocak yönetiminde dev bir orkestra ile sahne alan Beyaztaş birbirinden güzel şarkılarını sokakta hayatını sürdüren evsiz vatandaşlar için seslendirdi.

DurakMedya’da yer alan habere göre sanatçı Murat Beyaztaş’ın Sokak Lambası Derneği yararına yaptığı yardım konseri büyük ilgi gördü. Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan yardım konserine Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, ünlü şef Mustafa Ertürk,Keyf-i Meşk Türk Müzik Topluluğu Başkanı Abdullah Sarakurt, İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Yargıcı, Etiler Türk Müziği Topluluğu Başkanı Turgut Özdemir,Candan Kalpler Türk Müziği Topluluğu Başkanı Mehtap Aslantaş, Sanatçı Meltem Aslantaş,iş insanı Birol Kaya, iş kadını Fatoş Karagözlü,iş kadını Mürşide Okumuş ve çok sayıda müzikseverler katıldı. Konserin sunuculuğunu üstlenen ünlü sunucu Makbule Demirkan eşsiz yorumlarıyla geceye renk kattı ve yardım konserinde destekte bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,BKSM Müdürü Serdar Peker,Selma Gamze Seçkin, Butik İnsan Kaynakları CEO’su Hakan Kocaoğlu,Dr. Süheyla Çakar, Göktürk Dergisi ve ayrıca konserin düzenlenmesinde büyük emeği olan,her bir sosyal sorumluluk projesinde desteğini esirgemeyen MUNAMA Organizasyon Şirketinin ortaklarından,iş kadını Nalan Yıkılmaz’a da teşekkürlerini iletti. Konser öncesi konuşma yapan Sokak Lambası Derneği Başkanı Serap Irmak başta sanatçı Murat Beyaztaş olmak üzere destek veren herkese minnettarlıklarını bildirdi.

Sanatçı Murat Beyaztaş birbirinden güzel şarkılarını konser alanını dolduran müzikseverler için büyük alkış eşliğinde seslendirdi.

Başa dön tuşu